Groepsaccommodatie bij de boefjes - Zuidvelde - max. 20 Personen

+ 27

Algemeen

bij de boefjes

De Fledders 10

9335 TH, Zuidvelde

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 8


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Bij de boefjes: Inspirerend en sfeervol

Samen genieten rondom het kampvuur. Op blote voeten door het gras. Weg zwijmelen bij een prachtig uitzicht. Heerlijk kokkerellen en urenlang tafelen. Kijken naar de ondergaande zon met een drankje in je hand. Vogels en andere dieren spotten met een verrekijker... Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan hebben wij de perfecte accommodatie voor jullie volgende weekend of week weg gevonden! "bij de boefjes" is een superleuke groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen, prachtig gelegen vlakbij het Fochtelöerveen en Veenhuizen (bekend van het Pauperparadijs) in Drenthe. Een mooie en nieuwe accommodatie in de natuur met allerlei activiteiten op het gebied van sport, natuurbeleving, koken, cultuur en spiritualiteit/zingeving. De boefjes heten jullie van harte welkom!

 

Groepsaccommodatie in Drenthe voor 10-16 personen

Bij de boefjes is een splinternieuwe kleinschalige groepsaccommodatie voor 10-16 personen. Een stijlvol en luxueus ingericht groepsverblijf met zeven slaapkamers en een studio/bed & breakfast. Op verzoek kunnen een luxe woonwagen en een hippe caravan worden bijgehuurd.

Een fijne ontmoetingsplek en vakantieverblijf voor families, vriendenclubs, wandelaars, natuurliefhebbers, fietsvakantiegangers, cityshoppers en sportliefhebbers uit binnen- en buitenland.
De accommodatie is ook zeer geschikt voor trainingen, teambuilding en inspirerende bijeenkomsten voor maximaal 20 personen of een feest tot circa 70 personen.

De boefjes bieden een prachtige accommodatie in de natuur en allerlei activiteiten op het gebied van sport, natuurbeleving, koken, cultuur en spiritualiteit/zingeving.

Beneden

  • entreehal met garderobe, twee toiletten en een douche
  • sfeervolle, ruime woonkamer met gezellige zithoek/lounge
  • schuifdeuren naar terrassen op het oosten, zuiden en westen
  • keuken met inductie kookplaat (5 pits), magnetron, oven, vaatwasser, twee ruime koelkasten waarvan 1 met vriesvak
  • luxe kookeiland om met z’n allen te kokkerellen
  • gezellige bar en lounge grenzend aan de keuken en de centrale eetkamer/verblijfsruimte  (in aanbouw)
  • speelplek voor kinderen met speelgoed, spelletjes en films
  • buitenkeuken met vuurplaats (in aanbouw)
  • gratis parkeerplaatsen en fietsenstalling op eigen terrein
  • gratis WIFI (glasvezel)

Je hebt tevens de beschikking over een studio. Deze is voorzien van een eigen keuken, mindervaliden toilet/douche, eigen ingang en terras. Handig voor bijvoorbeeld opa en oma.

 

Boven

De verdieping heeft centraal een ruime vide, waardoor er contact is met de begane grond en vanwaar je naar de hemel kan staren door de dakramen in de nok van het verblijf. Rondom deze vide zijn zeven twee-persoons-slaapkamers gelegen die allemaal uniek zijn ingericht in de sfeer van een kunstvorm. Zo is er een theaterkamer met veel rood, een muziekkamer (waar je fijn plaatjes kan draaien), een designkamer en een foto-en filmkamer. Laat je verrassen door de gevarieerde inrichting.

De kamers zijn standaard voorzien van comfortabele 1-persoons boxspring bedden. Een aantal kamers zijn heel ruim waardoor het mogelijk is om een (kinder)bed bij te plaatsen. Vier slaapkamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. Gasten van de overige drie slaapkamers maken gebruik van één badkamer op de verdieping (incl. bad) of de toiletten en douche op de begane grond.

Buiten

Het speels ingerichte erf met een prachtig uitzicht op de omgeving heeft vele knusse hoekjes; ontdek jouw favoriete plekken! Daarnaast zijn er twee terrassen waar je heerlijk kan ontbijten of ’s avonds van de ondergaande zon genieten.

Woonwagen (voor 2 personen)                                                              extra bij te huren
Op het meest noordwestelijke puntje van het erf staat onze eigenhandig opgeknapte sfeervolle woonwagen. Ideaal voor twee extra gasten tijdens het familie- of vriendenweekend. Het is heerlijk vertoeven in deze goed geïsoleerde wagen met een comfortabel groot bed met elektrisch verstelbare bodems en een kleine maar complete keuken. De douche en toiletruimte zijn in het naastgelegen groepsverblijf.

Caravan (voor 2 personen)                                                                       extra bij te huren
Het kleinste verblijf van “bij de boefjes”: onze gepimpte “Chateau comfort”, voorzien van verrassende gemakken en met een eigen terras met zitje en vuurplaats. Handig voor twee extra gasten tijdens het familie- of vriendenweekend. Een eenvoudige, maar gezellige stek op een bijzondere plek: midden in onze moestuin! Voor toilet en douche ben je aangewezen op het groepsverblijf.

Activiteiten

Ook buiten het erf van deze groepsaccommodatie valt genoeg te beleven. De boefjes bieden diverse activiteiten/arrangementen aan. Je kunt daarbij denken aan:

  • speurtochten/wandelingen, desgewenst met een picknick of lunch
  • stadswandelingen met gids in Groningen en Assen
  • spelletjes en spelen op het erf
  • fiets- en mountainbiketochten en hardlooproutes
  • handboogschieten
  • kunstactiviteiten (workshops muziek, theater, beeldend, taal, dans)

Aanvullende informatie wordt op aanvraag verstrekt.

In de accommodatie vind je informatie over activiteiten in de omgeving en een actuele activiteitenkalender.

 

Natuur

“Bij de boefjes” ligt te midden van de uitgestrekte velden, bossen en veen in de kop van Drenthe. Op een steenworp afstand kun je bijvoorbeeld genieten van de rust en de ruimte van het Fochteloërveen. In dit uitgestrekte hoogveengebied kun je heerlijk wandelen en fietsen en de bijzondere flora en fauna ontdekken.

Ook in de bossen rondom Norg en Bakkeveen en op de heide van het Balloërveld is het heerlijk uitwaaien. Andere plekken die de moeite meer dan waard zijn om te bezoeken: Noordsche Veld het Leekstermeer en zijn Onlanden en de Tuinen van Weldadigheid.

 Cultuur en cultuuractiviteiten in de omgeving

Op cultureel gebied is er veel te ontdekken in de omgeving. Een kleine opsomming:

- Veenhuizen en Gevangenismuseum Veenhuizen, Landgoed/havezathe Mensinghe Roden
- Drents Museum Assen Groninger Museum Speelgoedmuseum Kinderwereld Roden

Er zijn jaarlijks diverse culturele programma’s in de omgeving:

* Veenhuizen o.a. de Landlopersdag en filmfestival Veenhuizen;
* Norg o.a. de Worteldagen;
* Assen o.a. Axis theaterfestival, Kunst aan de Vaart) en het TT festival;
* Groningen o.a. Noorderzon, WinterWelVaart, Eurosonic-Noorderslag

Sportief

In de omgeving van bij de boefjes kun je naar hartelust fietsen, wandelen en hardlopen. Bijvoorbeeld in het Fochteloërveen en de bossen rondom Norg. Voor de meer sportieve mensen is er een mooie lange mountainbikeroute bij Gieten en Gasselte (‘t Nije Hemelriek).

Actief Veenhuizen biedt allerlei activiteiten voor groepen op sportief en cultureel gebied:
De gemeente Noordenveld is zeer fietsminded en er zijn jaarlijks meerdere fietsevenementen zoals de Drentse Fiets4Daagse, Drenthe 200 en de Slag om Norg
Norg heeft prachtig gelegen tennisbanen en een survivalbaan en in Veenhuizen is een gezellig buitenzwembad.

Culinair

Onze ruime keuken is voorzien van alle gemakken. Hier kun je heerlijk samen kokkerellen.

Geen zin om zelf te koken? We hebben een uitstekend netwerk van diverse cateraars en thuiskoks die zowel buffetten als maaltijden kunnen verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. In de nabije omgeving zijn vele interessante restaurants. In onze infomap hebben we een aantal voor je op een rij gezet.

 

Spiritualiteit/zingeving

Zoek je een plek om met een groep een stilteweekend, een training bewustwording, een retraite of een andere bijzondere beleving op het gebied van spiritualiteit te organiseren? Door de rustige ligging in de natuur en de indeling en inrichting is onze accommodatie hier ideaal voor. Wat dacht je van yoga in de ochtendzon of een meditatie onder de prachtige open vide. Onze grote glazen schuifdeuren zorgen voor direct contact met de natuur.

Feest of verjaardag?

Een feest, verjaardag of bruiloft kan ook bij de boefjes. We hebben een eigen bar en een sfeervolle ruimte voor maximaal 70 personen. Livemuziek, een dj of een kleine theatervoorstelling, wij kunnen veel voor u regelen, ons netwerk is groot.

Vergaderen of trainingen bij de boefjes:

Een inspirerende en sfeervol verbouwde boerderij midden in de natuur met rust en ruimte, ideaal voor bijeenkomsten van maximaal 25 personen. Er is comfortabel meubilair, goede presentatiemiddelen en draadloos internet (glasvezel). U beschikt als groep over de gehele locatie, er zijn geen andere gasten aanwezig.

Op de benedenverdieping beschikt u over een ruime vergaderruimte, twee loungeplekken, een keuken voorzien van alle gemakken en een gezellige bar. Voor meerdaagse bijeenkomsten is er slaapgelegenheid voor 16 personen, verdeeld over zeven stijlvol en luxueus ingerichte slaapkamers en een studio. Het speels ingerichte erf rondom de vergaderlocatie heeft vele knusse hoekjes. Ideaal om u even terug te trekken of één-op-één gesprekken te voeren. Daarnaast zijn er twee terrassen waar u kan vergaderen, lunchen of ’s avonds van de ondergaande zon kunt genieten.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Airconditioning
Badkamer beneden
Boxspringbedden
Eenpersoonsbedden
Horren
Huisdiervrij
Kinderbedje
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten kinderen

Campingbedje
Kinderstoel
Spelcomputer

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Parkeerplaats
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie bij de boefjes? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

De Fledders 10

9335 TH, Zuidvelde

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 8


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie bij de boefjes

Bij de boefjes: Inspirerend en sfeervol Samen genieten rondom het kampvuur. Op blote voeten door het gras. Weg zwijmelen bij een prachtig uitzicht. Heerlijk kokkerellen en urenlang tafelen. Kijken naar de on...

personen 16 Slaapkamers 8 Badkamers 7
Toon deze accommodatie