t Voorhuis - Annen - max. 25 Personen

+ 6

Algemeen

Breeland Recreatie

De Bulten 4

9468 TD, Annen

Nederland

personen

 25


Slaapkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe biedt groepen van 20 tot 25 personen een gezellige verblijf met veel comfort, ruimte en privacy. Dankzij de authentieke boerderijsfeer voelt u zich snel thuis in 't Voorhuis in Annen. Vanuit de woonkamer met open haard en aangebouwde serre heeft u een prachtig uitzicht over de Hunzevallei. Deze rookvrije groepsaccommodatie is een ideale locatie voor een vrienden-, familieweekend, schoolkamp en vakantie in Drenthe. Faciliteiten Breeland groepsaccommodaties: - WiFi (draadloos internet op het hele terrein) - een volledig ingerichte keuken met professionele keukenapparatuur voor zelfverzorging (inclusief vaatwasser) - een sfeervolle living met meerdere zithoeken en veel spelmateriaal - een eigen terras, met overdekte barbecueplaats, tafeltennistafel en een speeltuintje. Op het terrein beschikt het Voorhuis ook over een eigen sportveld. Op aanvraag een campingbedje, kinderstoel, box en een badje met aankleedkussen - maximale privacy

Midden in "Geopark de Hondsrug" vindt u Breeland Recreatie. Een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in groepen en actief genieten. Een absolute aanrader voor groepsovernachtingen vanwege de twee viersterren groepsaccommodaties. Waaronder een luxe kampeerboerderij voor grote groepen tot 55 personen en karakteristieke vakantieboerderij voor groepen tot 25 personen.

Voor plezier en vertier heeft Breeland een groot in- en outdoor activiteitenaanbod ontwikkeld. welke een unieke aanvulling is op uw kort of langer verblijf. Breeland beschikt over een sfeervol horeca paviljoen waar u kunt genieten van luxe diners of juist een thema avond voor uw gezelschap kan organiseren. Tevens bieden wij mogelijkheid voor catering in de accommodatie. Breeland Recreatie de ideale groepsaccommodatie voor een familieweekend, teamuitje, weekendje weg met vrienden, vereniging en voor een vakantie of schoolkamp.

Maar ook voor meerdaagse bedrijfstrainingen. U kunt overnachten in de accommodatie, vergaderen in ons paviljoen en het team versterken door actieve teambuilding en tot slot genieten van de uitgebreide catering op locatie.

Specialist in buitensporten
Breeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, familiedagen, teambuilding en schoolreisjes. Op een unieke plek in de groene Hunzevallei staat Paviljoen Breeland: een inspirerende locatie voor uw feest, receptie, bruiloft, groepsuitje of vergadering. Met een uitstekende keuken en eerlijke streekproducten.

Breeland Recreatie biedt vele outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving. En spelprogramma’s in het paviljoen. Dit alles in combinatie met heerlijk eten en drinken. Met een groep naar Breeland is actief genieten voor iedereen!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Senseo
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Babybadje
Babymeubilair
Box
Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij t Voorhuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

De Bulten 4

9468 TD, Annen

Nederland

personen

 25


Slaapkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

t Voorhuis

Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe biedt groepen van 20 tot 25 personen een gezellige verblijf met veel comfort, ruimte en privacy. Dankzij de authentieke boerderijsfeer voelt u zich snel thuis in 't Voorhuis in Annen. Vanuit ...

personen 25 Slaapkamers 8
Toon deze accommodatie