Groepsaccommodatie De Vier Eiken - Wapserveen - max. 27 Personen

+ 10

Algemeen

Recreatief Gastenverblijf De Vier Eiken

Oosteinde 14

8351 HB, Wapserveen

Nederland

personen

 27


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Of u nu een op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor een familiereünie, een weekend met vrienden of voor een zakelijk verblijf, De Vier Eiken biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor groepen tot 27 personen.

De groepsaccommodatie in Drenthe is voorzien van diverse centrale ruimtes zodat u gezellig kunt bijkletsen in de coffee & tearoom, een spelletje kunt spelen in de woonkamer, vergaderen in de woonkeuken, maar ook om bijvoorbeeld te schilderen en samen een mooi schilderij te maken. Laat u inspireren door de prachtige omgeving en maak er een creatief weekend van.

Buiten kunt in de tuin genieten van de rust en de natuur, barbecueën op het terras, of tot rust komen in de hangmat. Wat uw wensen voor een verblijf ook zijn, wij zorgen er voor dat het een verblijf wordt om

Gedurende uw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie in Drenthe maakt u gratis gebruik van ons wifi netwerk. Even snel uw e-mail bekijken, of de laatst gemaakt foto delen met uw vrienden. Of gezellig tijdens een kopje koffie of een wijntje online zoeken naar de leukste er op uit mogelijkheden om samen te ondernemen.

Groepsaccommodatie de Vier Eiken is niet zomaar een groepsaccommodatie in Drenthe. Onze luxe groepsaccommodatie in Drenthe biedt u veel luxe en comfort. Wat dacht u van een veranda met overkapping en geweldige buitenhaard? Of de luxe eetkamer en woonkamer waar u met de hele groep geniet.

Wij zorgen er voor dat uw verblijf tot in de puntjes wordt verzorgd zodat u maar 1 ding hoeft te doen: genieten van een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega's.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Vier Eiken? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Oosteinde 14

8351 HB, Wapserveen

Nederland

personen

 27


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Of u nu een op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor een familiereünie, een weekend met vrienden of voor een zakelijk verblijf, De Vier Eiken biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor groepen tot 27 personen. ...

personen 27
Toon deze accommodatie