De Noordhuisjes - Drouwenerveen - max. 14 Personen

+ 13

Algemeen

25 graden Noord

Zuideind, 25

9525TJ, Drouwenerveen

Nederland

0630574714

personen

 14


Slaapkamers

 2


Badkamers

 1


Woonruimte

 36M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

In de Noordhuisjes is het heel bijzonder overnachten. De accommodatie bestaat uit 3 blokhutten. In 1 blokhut zijn 6 stapelbedden, in de grotere blokhut zijn 8 stapelbedden. De grootste blokhut heeft een tafel en banken die rond de gezellige houtkachel zitten. Er is ook een keukenblok aanwezig met een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Bij deze blokhutten hoort een gezellig terras met een ruime overkapping en een vuurplaats. Boven de vuurplaats hebben we ook een driepoot met barbecuerooster. Dit vakantiehuis ligt op een 4 hectare groot terrein met bos, sportveld, klimwand, survivalbanen, zwemvijvers, boogschietbaan, jeu de boulesbaan. Het hele terrein nodigt uit om vooral lekker buiten te zijn. 

Buiten gewoon genieten!

De verwarmde douches en toiletten zijn vrij te gebruiken maar liggen wel op 30 meter afstand. De blokhutten zijn heel goed geïsoleerd met een natuurlijk levend groen dak. Het hele jaar door is het prima vertoeven in deze goed geisoleerde vakantiehuisjes. 

De Noordhuisjes liggen op het terrein van 25 graden Noord gelegen in Drouwenerveen, Drenthe. Het dorp Drouwenerveen ligt in Geopark de Hondsrug. Een prachtige omgeving waar zoveel te doen is dat je zeker weer een weekend moet terugkomen. 

De Noordhuisjes zijn een ideale plek voor een vriendenweekend of familieweekend. 

De innerlijke mens

Wij kunnen ook alle maaltijden voor jullie verzorgen en desgewenst hapjesschalen en bittergarnituur serveren. Vraag naar alle mogelijkheden. We hebben niet alleen een complete maaltijdverzorging maar we hebben ook de leukste groepsuitjes zoals inbreken!, expeditie Robinson, klimmen, survival, meerkamp, kanoën op de hunze, boogschieten, mikken en nog veel meer. Ook hebben we een trekker met huifwagen waarmee we jullie overal naar toe kunnen brengen. 

Datum weekend 1 nacht weekend halve midweek midweek week
november t/m maart €400 €250 €280 €400 €775
april t/m oktober €500 €375 €425 €750 €1195

Exclusief toeristenbelasting van €0,65 p.p.p.n.

Exclusief schoonmaakkosten €50,-

 

In de Noordhuisjes beleef je een heerlijke vakantie in Drenthe. Je kunt alles volledig zelf doen maar bij 25 graden Noord kunnen jullie allerlei activiteiten doen zoals kanoën op de Hunze, expeditie Robinson, klimmen, boogschieten, mikken, meerkamp etc. 

Vakantiehuisje de Noordhuisjes ligt in het hondsruggebied in geopark de Hondsrug in Drenthe. Er is hier genoeg te beleven. Denk aan een klimpark in Grolloo, waterstormbanen in Gasselte. Natuurzwemplassen het Loomeer Schoonloo en Nije Hemelriek in Gasselte. Natuurlijk is er cultureel ook nog genoeg te beleven neem een kijkje in het Hunebedcentrum in Borger, het boomkroonpad in Drouwen of ga naar een kleinkunstpodium in Drouwenermond. Attractiepark Drouwenerzand ligt op 10 minuutjes fietsen en ook Wildlands in Emmen is prima te berijden. 

Op sportief gebied kun je je maar uitleven. Er zijn vele mountainbikeroutes door de Drentse staatsbossen of geniet van lange paardrijtochten in de omgeving. Op het terrein van 25 graden noord kun je actief survivallen, beachvolleyballen, zwemmen in de plas, sporten en genieten van de natuur en het Hondsrug gebied in Drenthe leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen. 

Aantal personen

15 tot 25 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Noordhuisjes? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Zuideind, 25

9525TJ, Drouwenerveen

Nederland

0630574714

personen

 14


Slaapkamers

 2


Badkamers

 1


Woonruimte

 36M2

Reeds bekeken accommodaties

De Noordhuisjes

In de Noordhuisjes is het heel bijzonder overnachten. De accommodatie bestaat uit 3 blokhutten. In 1 blokhut zijn 6 stapelbedden, in de grotere blokhut zijn 8 stapelbedden. De grootste blokhut heeft een tafel en banken die rond de gezell...

personen 14 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Woonruimte 36M2
Toon deze accommodatie