De Boerderij - Grolloo - max. 125 Personen

+ 7

Algemeen

Boerhaarshoeve

Schoonloerstraat 49

9444 TH, Grolloo

Nederland

0592501418

personen

 125


Slaapkamers

 13


Badkamers

 7


Woonruimte

 100M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Boerderij is een grote sfeervolle groepsaccommodatie midden in het prachtige Drentse landschap. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 125 personen. De accommodatie beschikt over multifunctionele vertrekken. Er is een grote en gezellig ingerichte gezamenlijke ruimte. De eethoeken hebben degelijke tafels en gemakkelijke stoelen. Er is een zithoek met flatscreen en een eigen bar, eventueel met gebruik van een biertap. De keuken is professioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. In overleg kan gebruik gemaakt worden van een extra (feest)zaal. De 13 ruime slaapkamers beschikken over wastafels met warm en koud stromend water. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Op de gangen zijn vijf sanitaire ruimtes met douche en toilet te vinden, daarnaast zijn er 2 slaapkamers met een eigen badkamer.

Voor actuele prijzen, raadpleeg onze website.

Actief en beleven

Buiten bevindt zich een ruim privéterras met tuinmeubilair en picknicktafels. In de aangrenzende omheinde speeltuin staan gecertificeerde speeltoestellen en er is een ruim grasveld voor sport en spel aanwezig. Tegenover de Boerhaarshoeve is een klein bosje waar kinderen lekker kunnen ravotten. Het uitgestrekte en afwisselende staatsbos ligt op nog geen 5 minuten wandelen. 

Activiteiten bij te boeken op de Boerhaarshoeve:
- Letterboxen
- Boerderijgames
- Drop & Hike

Kijk voor meer informatie en het volledig overzicht van onze activiteiten eens op onze website

Ook in de nabije omgeving van de Boerhaarshoeve is van alles te beleven, een kleine greep uit het aanbod:
- Joytime, Outdoor Klimpark
- Verschillende zwemplassen
- Herinneringskamp Westerbork
- Boomkroonpad
- Hunebedcentrum

 

Grolloo en omgeving

De Boerhaarshoeve ligt ten zuiden van het plattelandsdorp Grolloo. Niet voor niks wordt de pittoreske plaats ook wel het groene hart van Drenthe genoemd. Het Drentse Aa gebied en de Hondsrug liggen op steenworp afstand en uitgestrekte bossen en fraaie heidevelden typeren de directe omgeving. De grotere plaatsen Assen, Borger en Emmen liggen binnen 20 autominuten. Binnen 3 kwartier rijden ben je midden in de levendige studentenstad Groningen. In de directe omgeving zijn er diverse leuke attracties, bezienswaardigheden en activiteiten die uitermate geschikt zijn voor groepen. 

Boerhaarshoeve denkt graag mee! 

De Boerderij biedt plaats aan maximaal 80 personen en is door zijn comfortabele inrichting zeer geschikt voor diverse grote groepen en bedrijven. In combinatie met onze andere accommodaties ontvangen we groepen tot 160 personen. De faciliteiten op het terrein en de directe omgeving bieden veel mogelijkheden voor trainingsweken en sportkampen. De sfeervol ingerichte woonkamer met bar, een grote horecakeuken en het ruime terras met speeltuin maken het erg geschikt voor uw groepsuitje, familieweekend, reünie of kamp. Om jullie groepsuitje nog comfortabeler en uitdagender te maken, bieden we een ruim aanbod aan betaalbare buffetten, avontuurlijke activiteiten en aantrekkelijke arrangementen.

Roel-Poppe en Frida Lubbers zijn sinds 2012 eigenaar van familiebedrijf De Boerhaarshoeve. Samen met een enthousiast team van medewerkers staan ze graag voor jullie klaar! 

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Baby/Kinderkamer
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven

Faciliteiten kinderen

Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

Televisie (Nederlandse zenders)
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Picknick set
Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Boerderij? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Schoonloerstraat 49

9444 TH, Grolloo

Nederland

0592501418

personen

 125


Slaapkamers

 13


Badkamers

 7


Woonruimte

 100M2

Reeds bekeken accommodaties

De Boerderij

De Boerderij is een grote sfeervolle groepsaccommodatie midden in het prachtige Drentse landschap. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 125 personen. De accommodatie beschikt over multifunctionele vertrekken. Er is een g...

personen 80 Slaapkamers 13 Badkamers 7 Woonruimte 100M2
Toon deze accommodatie