Vergaderlocaties met overnachting

De beste groepsaccommodaties voor zakelijke bijeenkomsten.

Zakelijke groepsaccommodaties met vergaderruimtes

Veel van onze groepsaccommodaties hebben ook vergaderruimtes voor zakelijke gezelschappen. Deze locaties bieden maximale inspiratie en zijn perfect voor uitgebreide hei- en brainstormsessies, seminars, lezingen of trainingen. Bekijk hieronder onze topaccommodaties met vergaderruimte.

Vakantieboerderij Kolhoop

Markelo (Overijssel)
personen  28 personen
Badkamers  9 Badkamers
Woonruimte  400M2 Woonruimte

Waarom vergaderen in een groepsaccommodatie?

Het grote voordeel van vergaderen in een groepsaccommodatie vergeleken met andere vergaderlocaties is dat alle aanwezigen op dezelfde locatie kunnen blijven overnachten. Dit maakt meerdaagse sessies makkelijker én leuker. Onze groepsaccommodaties zijn namelijk voorzien van verschillende soorten recreatie en ontspanning, waardoor iedereen in de pauze en na afloop weer helemaal kan opladen. Zo begint iedereen de volgende dag weer helemaal fit.

De groepsaccommodaties staan ook in rustige omgeving. Hier heb je minimale prikkels van buitenaf, waardoor je als groep goed kunt focussen op wat écht belangrijk is. Tijdens een ommetje biedt de omgeving ook een welkome inspiratiebron. Kortom; voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst zijn de groepsaccommodaties met vergaderruimte perfect.