Groepsaccommodaties in Flevoland

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Flevoland!

Groepsaccommodatie huren in Flevoland

Flevoland, veruit de jongste provincie van ons mooie Nederland. Het uitgestrekte voormalige Zuiderzee-gebied is in korte tijd omgetuned naar een mooi en rustig woon en recreatiegebied. Een prachtige provincie, met een uitgestrekt polderlandschap. Geniet met de groep en kies voor een weekendje weg in Flevoland

Natuur in Flevoland

Het blijft een vreemd gevoel, ooit was dit allemaal water. Naast het creëren van bruikbare grond, heeft de drooglegging voor nog meer moois gezorgd. Het heeft in het zuidelijke gedeelde van Flevoland namelijk één van de mooiste natuurgebieden in Nederland gecreëerd; de Oostvaardersplassen.

De Oostvaardersplassen is een prachtige plek om te wandelen. Wil je optimaal genieten van de natuur? Neem dan een verrekijker mee. Zo zie je de mooiste en bijzonderste dieren zoals reeën, vossen en een enorm spectrum aan prachtige vogels. Door rondom de Oostvaarderplassen te fietsen ontdek je de natuur weer op een heel andere manier.

Activiteiten in Flevoland

De prachtige natuur is niet het enige dat Flevoland te bieden heeft. Voor een stukje cultuur mag een bezoek aan het Unesco Werelderfgoed Schokland natuurlijk niet ontbreken. Wil je echt even de stad in om eens goed te shoppen? Bezoek dan Lelystad of Almere met enorm veel mogelijkheden op het gebied van shoppen. Houdt je meer van actie? Ga dan mountainbiken in Flevoland! Maak gebruik van de mooie mountainbikeroutes door het Kotterbos.

Even tot rust komen

Na een lange wandeltocht door de Oostvaardersplassen of na een hele dag shoppen of mountainbiken, is het tijd om even helemaal tot rust te komen. Breng dan een bezoekje aan het vissersstadje Urk. De ideale locatie om te genieten van een haring met uitjes of een heerlijke lekkerbek. Of kom lekker bij op een terrasje. Wil je écht even helemaal niets doen en lekker van je af kijken? Het is dan héél erg lekker om uit te rusten op de uitgestrekte stranden in Flevoland.

Groepsaccommodatie in Flevoland

Zo zie je maar, de jongste provincie van Nederland is een fantastische locatie voor vakantie of weekendje weg voor jong en oud. Je hebt natuurlijk ook een overnachting nodig voor jouw groep. Daar helpen we je mee.

Bij ElkeGroep.nl hebben we namelijk diverse groepsaccommodaties in Flevoland. Ben je met familie, vrienden of met zakelijk gezelschap? Bij ElkeGroep.nl hebben we voor iedere groep, een geschikte groepsaccommodatie in Flevoland. Bekijk hieronder al onze groepsaccommodaties in Flevoland.