De Eekhoorn (66 Personen) - Lunteren - max. 66 Personen

+ 6

Algemeen

De Wildwal

Galgenbergweg 3

6741 KJ, Lunteren

Nederland

personen

 66


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Wildwal levert u de beste kwaliteit. U merkt direct hoe goed dit verblijf zich leent voor bijvoorbeeld studiedagen, coaching of een klein congres. Deze huisvesting heeft plaats voor maximaal 66 personen en heeft draadloos internet. De Eekhoorn is rolstoeltoegankelijk en heeft aangepast sanitair.

Gezellige huiskamer
De woonkamer straalt ruimte, sfeer en huiselijkheid uit. Rond de openhaard staan de knusse banken en fauteuils al voor u klaar. Naast de zithoek en de vele tafels en stoelen, heeft deze congres accommodatie een eigen podium met audio- en videoapparatuur, een bar en een televisie.

Moderne keuken
Natuurlijk kookt u in een keuken van deze tijd. Het extra grote gasfornuis staat zijn mannetje in een flinke groep. Naast een vaatwasser beschikt u over grote koelkasten, een koffiezetapparaat en een magnetron. Uw studiedagen, coaching of congres worden in de Eekhoorn altijd een succes.

Ruime slaapkamers
Deze congres accommodatie heeft 9 slaapkamers. Er zijn 6 kamers met 4 en 3 kamers met 3 stapelbedden. Ook in dit verblijf liggen de badkamers en slaapkamers naast elkaar. Bovendien hebben alle slaapruimtes en badkamers vloerverwarming. De rolstoel toegankelijke slaapkamer heeft een aangepaste douche en toilet. Zie voor een indruk van dit onderkomen de plattegrond.

Buitenhuis
De Eekhoorn is een congres accommodatie die u verrast u met een eigen terras en een kolossaal speelveld. Kinderen en volwassenen kunnen zich hier heerlijk uitleven. Voor de kleintjes staan er een schommel, klimrek en wip wap. Het terras biedt u zon en schaduw en een vaste tafeltennistafel. Een potje volleybal? Waarom niet. Op elk speelveld hangt voor u een volleybalnet. Houdt u meer van voetballen of basketballen? Het is allemaal mogelijk.

Bent u op zoek naar een modern, rolstoel toegankelijk en centraal gelegen groepsverblijf op de Veluwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Wildwal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familieweekenden, verenigingen en schoolkampen. Bovendien is de omgeving zeer kindvriendelijk. Daarbij is de bosrijke streek fantastisch om te wandelen en te fietsen. Als familie, vereniging of school bent u 12 maanden per jaar welkom op De Wildwal. U verblijft op basis van zelfverzorging. Lunteren is uitstekend bereikbaar, per auto of openbaar vervoer.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Eekhoorn (66 Personen)? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Galgenbergweg 3

6741 KJ, Lunteren

Nederland

personen

 66


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


Reeds bekeken accommodaties

De Eekhoorn (66 Personen)

De Wildwal levert u de beste kwaliteit. U merkt direct hoe goed dit verblijf zich leent voor bijvoorbeeld studiedagen, coaching of een klein congres. Deze huisvesting heeft plaats voor maximaal 66 personen en heeft draadloos internet. De...

personen 66 Slaapkamers 9 Badkamers 9
Toon deze accommodatie