Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van anderen die je voorgingen?
Bekijk hier de reviews! Of deel je eigen ervaringen. 

Welkom op de reviews pagina.

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Accommodatie:

Europahuis

Datum:

26-10-2023

2 - Sterren

Toen we veertien dagen voor het familieweekend voor de bezorging van een laagbed en tillift met de verhuurder van het Europahuis contact opnamen weigerde hij hieraan zijn medewerking te geven. Ook onze suggesties om hem tegemoet te komen in zijn bezwaren werden niet gehoord. “Het was te moeilijk, het was te lastig, kortom onze kleindochter was niet welkom. De halsstarrige houding van de verhuurder vind ik onbegrijpelijk . Temeer ook omdat in voorgaande jaren bij verhuurders van verschillende locaties het nooit een probleem was om een hooglaag bed en tillift te laten bezorgen. ( en ophalen) Wat een grote teleurstelling dat de familie onze kleindochter dit weekend moest gaan missen. Temeer ook omdat het kort dag was om nog een andere locatie te huren. En ook omdat op de website deze locatie als rolstoel toegankelijk wordt aangeprezen. Dan zou je toch kunnen verwachten dat de verhuurder van het Europa huis zich als geen ander realiseert dat een kleine moeite zijnerzijds een groot plezier geeft voor de hele familie. En ook voor onze kleindochter, haar ouders en broers veel betekent.

Door: Miny Falke

Datum:

14-05-2023

5 - Sterren

Vorig jaar voor het eerst op deze prachtige accommodatie om mijn 80ste verjaardag te vieren met het hele gezin 20 personen alles was goed geregeld ieder een eigen kamer met badkamer goede bedden alles zo nieuw en schoon..genoeg te doen in en om het huis we hebben ons goed vermaakt. Dus hebben we meteen een 2de weekend gepland en geboekt wat nu alweer voorbij is wederom een geweldige locatie wandelen, tafeltennis, jeu de boules,volleybal, voetbal en prachtig weer was een perfect weekend. Hartelijk bedankt Merlin en Anton Bauhuis

Door: Leida Vonk

Datum:

06-11-2022

5 - Sterren

Begin september waren we als gezin voor de tweede keer te gast op het Vliersche Veld. Na hartelijke en warme begroeting door Merlin,de koffie en verse kruidkoek stond al klaar, konden we onze spullen snel uitpakken. Het voelde erg vertrouwd, zo voor de tweede keer, een soort van "thuiskomen" op een bekend vakantieadres. We hebben enorm genoten van het weekend. Er zijn veel spelletjes gespeeld, we hebben genoten van alle contact momenten, van het samen eten, en samen rond het huis op ontdekking geweest. Tot vreugde van de jongsten (en ook de volwassenen) werden kikkers gevonden. Deze konden goed bekeken worden in de meegebrachte emmertjes. Het weer was wisselend. We hebben een aantal flinke regenbuien gehad, maar ook prachtig en warm weer. Zowel binnen als buiten konden we genieten van de luxe ruimte. We kijken terug op een fijn weekend en komen graag nóg een keer terug!

Door: familie Baan

Accommodatie:

Het Korhoen

Datum:

24-10-2022

5 - Sterren

Het was echt tantoe mooi

Door: Crystal Choy

Datum:

16-07-2022

5 - Sterren

Met onze familie van meer dan 60 personen zijn we in juli 2022 een midweek naar de Buitenhorst in Schaijk geweest. Echt een geweldige accommodatie! Groot, luxe, lekker vrij en in een prachtige omgeving. We gaan al meer dan 30 jaar met onze grote familie elke zomer samen een midweek weg en we hebben inmiddels al heel wat accommodaties gezien. De Buitenhorst is zonder twijfel een van allerfijnste accommodaties die we bezocht hebben. En dit is ook zeker te danken aan de gastvrijheid, ontspannenheid en vriendelijkheid van de eigenaren, Wim en Rianne. We hebben een geweldige midweek gehad!

Door: Riet Hay

Accommodatie:

Het Noordhuis

Datum:

28-02-2022

4 - Sterren

Mooie locatie. Goed eten. Leuke activiteiten. Zelfs een beamer aanwezig om de GP van Nederland te kunnen kijken. Helaas wel weinig parkeerruimte

Door: Arjan Blokzijl