Groepsaccommodaties in Zeeland

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Zeeland!

Groepsaccommodatie huren in Zeeland

Zeeland is een van de mooiste Nederlandse provincies en is gekenmerkt door de zee. Zeeland bestaat uit 5 (schier)eilanden; Schouwen, Tholen, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Walcheren. Daarnaast heeft Zeeland een stuk grond aan het Belgische vaste land, namelijk Zeeuws-Vlaanderen. We vertellen je onze favoriete plekjes en dingen te doen in Zeeland en laten je zien dat een groepsaccommodatie in Zeeland een perfecte uitvalsbasis is voor een geslaagd weekendje weg of groepsvakantie.

Water- en strandsporten

Zeeland gaat hand in hand met allerlei watersporten, van zeilen tot zwemmen en kitesurfen, in Zeeland ben je nooit ver van het water. Ben je nog niet zo vertrouwd met de golvende zee? Dan kun je altijd eerst oefenen op het Veerse meer, een ideaal rustig stukje water midden in Zeeland. Zit je in een groepsaccommodatie in Zeeland, maar hou je de voeten liever droog? Dan is Blokarten een echte aanrader. Blokarten is zeilen, maar dan op het land! Je zit in een karretje met een groot zeil en stuurt door het zeil aan- en te ontspannen.

Zeehondensafari

Nog een van onze favoriete activiteiten, is de zeehondensafari. Hierbij ga je met een rondvaart naar een van de zandbanken in Oosterschelde. Deze zandbank is het thuis van een grote groep zeehonden. Bij het laagtij kun je erg dichtbij komen en kun je volop genieten van deze bijzondere dieren. Naast de zeehonden, heb je ook een grote kans om bruinvissen te zien. Zo maak je op een unieke manier kennis met bijzondere dieren.

Zeeuws stedentripje

Zeeland is rijk aan unieke en prachtige kleine steden. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en is rijk aan historie. Deze stad was tijdens de Gouden Eeuw de op één na belangrijkste stad van Nederland, deze historie vind je overal terug. De Zeeuwse historie kun je beleven zien in het Zeeuws Museum.
Een andere interessante stad is Vlissingen. De stad van grote boulevards en van zeeheld Michiel de Ruyter. Een van de leukste uitjes in Vlissingen is het MuZEEum. Hier leer je allerlei leuke feitjes en weetjes over de geschiedenis en het heden van Zeeland aan het water.

Groepsaccommodatie in Zeeland

Begint het vakantiegevoel al een beetje te kriebelen? Bekijk hier dan ons aanbod aan  groepsaccommodaties en kies dé groepsaccommodatie in Zeeland voor jou en je groep. Wil je meer weten wat er te doen is in Zeeland? Neem dan gerust contact op met onze, ze helpen je graag verder!