Groepsaccommodatie De Markestee - Blesdijke - max. 30 Personen

+ 5

Algemeen

De Markestee

Markeweg 132

8398 GS, Blesdijke

Nederland

personen

 30


Slaapkamers

 13


Badkamers

 9


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Bijzonder vakantiehuis met een eigen zwembad. Een luxe groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij. Een vakantiehuis voor kleine, maar ook grote groepen. Op een prachtig terrein van ruim 1 hectare. En het allermooiste: inclusief een verwarmd buiten zwembad geopend van half april t/m half september! Groepsaccommodatie tot 30 personen. De Markestee is het ideale vakantiehuis voor zowel kleine als grote groepen (tot 30 personen). Er is een ruime, gezellige woonkamer met heerlijke loungebanken en een lange eettafel, een gezellige bar waar je zelf een biertje kan tappen, een grote keuken en 13 aparte slaapkamers. Je verblijft altijd als enige groep in de accommodatie en geniet dus van optimale privacy. De groepsaccommodatie is tevens heel kindvriendelijk: de boerderij ligt ver van de weg en er is héél veel ruimte in en rondom het huis. Gezellig vakantiehuis met grote keuken. Een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk; in de goed uitgeruste keuken kan je zelf zorgen voor ontbijt, lunch en diner. Het is ook mogelijk om de maaltijden door de locatie-eigenaren, Richard en Margriet te laten verzorgen. Van een stampottenbuffet tot een uitgebreide, luxe brunch of een geweldige high tea; alles is mogelijk!

Bijzonder vakantiehuis met een eigen zwembad. Een luxe, 5-sterren groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij. Een vakantiehuis voor kleine, maar ook grote groepen. Op een prachtig terrein van ruim 1 hectare. En het allermooiste: inclusief een verwarmd buiten zwembad geopend van half april t/m half september! Groepsaccommodatie tot 30 personen. De Markestee is het ideale vakantiehuis voor zowel kleine als grote groepen (tot 30 personen). Er is een ruime, gezellige woonkamer met heerlijke loungebanken en een lange eettafel, een gezellige bar waar je zelf een biertje kan tappen, een grote keuken en 13 aparte slaapkamers. Je verblijft altijd als enige groep in de accommodatie en geniet dus van optimale privacy. De groepsaccommodatie is tevens heel kindvriendelijk: de boerderij ligt ver van de weg en er is héél veel ruimte in en rondom het huis. Gezellig vakantiehuis met grote keuken. Een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk; in de goed uitgeruste keuken kan je zelf zorgen voor ontbijt, lunch en diner. Het is ook mogelijk om de maaltijden door de locatie-eigenaren, Richard en Margriet te laten verzorgen. Van een stampottenbuffet tot een uitgebreide, luxe brunch of een geweldige high tea; alles is mogelijk!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Zwembad

Algemeen voor Accommodatie

Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten electra

TV
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Markestee? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Markeweg 132

8398 GS, Blesdijke

Nederland

personen

 30


Slaapkamers

 13


Badkamers

 9


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Markestee

Bijzonder vakantiehuis met een eigen zwembad. Een luxe groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij. Een vakantiehuis voor kleine, maar ook grote groepen. Op een prachtig terrein van ruim 1 hectare. En het allermooiste:...

personen 30 Slaapkamers 13 Badkamers 9
Toon deze accommodatie