Kampeerboerderij of Kamphuis huren

Op ElkeGroep.nl vind je verschillende unieke en authentieke kampeerboerderijen, vakantieboerderijen en kamphuizen in Nederland. Bekijk en huur jouw kampeerboerderij met slaapzaal hier!  

Kampeerboerderijen en kamphuizen in Nederland

Op zoek naar een Kampeerboerderij? Voor een authentieke groepsovernachting in een prachtige omgeving zijn de kampeerboerderijen en kamphuizen van ElkeGroep.nl perfect. Hier vertellen we je wat een kampeerboerderij nou precies inhoudt, waarom een kampeerboerderij misschien wel dé keuze is voor jouw groep en tonen we je ons aanbod aan kampeerboerderijen in Nederland.

Groepsaccommodatie De Schuur

Bennekom (Gelderland)
personen  16 personen
Badkamers  2 Badkamers
Woonruimte  48M2 Woonruimte
Groepsaccommodatie De Barg

Bennekom (Gelderland)
personen  40 personen
Badkamers  8 Badkamers
Woonruimte  145M2 Woonruimte

Wat is een kampeerboerderij?

Kampeerboerderijen zijn vaak oude stallen die zijn omgebouwd zijn tot groepsaccommodatie met onder andere een eet- en zitgedeelte, keuken en sanitair. Kampeerboerderijen worden ook wel kamphuizen of vakantieboerderijen genoemd. Meestal zijn deze kampeerboerderijen functioneler ingericht dan reguliere groepsaccommodaties. Vaak zijn de kampeerboerderijen voorzien van slaapzalen met stapelbedden, wat deze accommodaties ideaal maakt voor (school)kampen, grotere families of andere grote groepen.

Waarom een kampeerboerderij of kamphuis huren?

In de slaapzalen heb je iedereen voor zoveel mogelijk bij elkaar, dit maakt het gemakkelijker om overzicht te houden. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schoolkamp. Daarnaast kunnen er door de functioneel ingerichte slaapzalen gemiddeld grotere groepen blijven overnachten in een kampeerboerderij, terwijl de prijs vaak voordeliger is.

Is een kampeerboerderij toch niet iets voor jouw groep?

Bekijk hier al onze type groepsaccommodaties. Gegarandeerd dat je hier de perfecte locatie vindt voor jouw groep.