Vakantie Meerlo- De Schuur - Meerlo - max. 25 Personen

+ 19

Algemeen

Vakantie Meerlo

Hoofdstraat 13

5864 BC, Meerlo

Nederland

personen

 25


Slaapkamers

 22


Badkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

25 personen kunnen in de accommodatie overnachten, waarvan 3 op een bijzet bed. De grote zit- en eetkamer van De Schuur die dateert uit 1600 is stijlvol ingericht terwijl de oude delen zijn behouden. De gezamenlijke ruimte heeft 36 zitplaatsen. De accommodatie is te combineren met andere accommodaties als uw groep groter is dan 22 personen. Er is een volledig ingerichte mobiele keuken. Op de 1e verdieping zijn de bedden verdeeld over 6 slaapkamers variërend van 2 tot 5 persoons slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Buiten kunt u heerlijk zitten op het terras of genieten van de rust en de ruimte op het grasveld aan de rand van de Groote Molenbeek. Wij bieden u graag onze hulp bij het zoeken naar passende activiteiten in en om onze accommodatie.

De eeuwenoude karakteristieke panden van Vakantie Meerlo liggen aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo en aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. Noord-Limburg is een streek met vele musea, bezienswaardigheden, activiteiten en talloze fiets- en wandelroutes door de gemoedelijke dorpjes, langs de Maas en door mooie natuurgebieden en –parken.

Het groepsverblijf Het Herenhuis (8p) en Het Kasteelke (7p) bieden samen een comfortabele en stijlvol ingerichte ruimte aan 15 gasten en kunnen ook afzonderlijk gehuurd worden. Het Herenhuis is voorzien van een volldige ingerichte keuken voor 16 personen. Beide accommodatie zijn voorzien van ruime zitkamers.

Een perfecte groepsaccommodatie dus voor uw familiefeest, familiereünie, vriendenweekend, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat! Uw gastheer en gastvrouw informeren u graag over de mogelijkheden. Luxe, rust en ruimte… bij Vakantie Meerlo.

U kunt bij Het Kasteelke een feest geven in de schuur voor 200 personen (overnachting tot 66 personen)

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Vakantie Meerlo- De Schuur? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hoofdstraat 13

5864 BC, Meerlo

Nederland

personen

 25


Slaapkamers

 22


Badkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Vakantie Meerlo- De Schuur

25 personen kunnen in de accommodatie overnachten, waarvan 3 op een bijzet bed. De grote zit- en eetkamer van De Schuur die dateert uit 1600 is stijlvol ingericht terwijl de oude delen zijn behouden. De gezamenlijke ruimte heeft 36 zitpl...

personen 22 Slaapkamers 22 Badkamers 6
Toon deze accommodatie