Hotel Vakantie Meerlo - Meerlo - max. 37 Personen

+ 6

Algemeen

Vakantie Meerlo

Hoofdstraat 13

5864 BC, Meerlo

Nederland

personen

 37


Slaapkamers

 14


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

U kunt het hotel ook als een groepsaccommodatie huren! Er zijn dan 37 slaapplekken beschikbaar, verdeeld over een-, twee-, vier- en vijfpersoonskamers. Het hotel dateert uit medio 1600, hierin zijn luxe hotelkamers gerealiseerd. De ruimte hotelkamers zijn comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In de huiskamer kunt u fijn tv-kijken. U kunt gratis gebruik maken van koffie en thee voorzieningen. Er is een grote tuin waar u een prachtig uitzicht heeft over het natuurgebied de Oude Maasarm. Bij mooi weer kan het ontbijt ook buiten worden geserveerd.

Als u het hotel boekt als groepsaccommodatie dan verblijft u met zijn allen in een afgescheiden deel van de accommodatie zodat u met de groep gezellig samen kunt zijn. 

Omgeving

Bij Hotel Vakantie Meerlo kunt u heerlijk overnachten in de buurt van Horst aan de Maas, Venray, Venlo en Airport Dusseldorf (Weeze). Het hotel ligt in Noord Limburg, 8 minuten rijden van Horst aan de Maas en Venray, 17 minuten rijden vanaf Venlo en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze). Vakantie Meerlo is gevestigd aan het prachtige natuurgebied de Oude Maasarm. De wandelroute door Maasarm, Beekdal en Buurtschap dit is een mooie, afwisselende wandeling door typisch Noord-Limburgs landschap en beschreven door De Telegraaf. Het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf het hotel.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Eenpersoonsbedden
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten electra

Wi-Fi
TV

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Hotel Vakantie Meerlo? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hoofdstraat 13

5864 BC, Meerlo

Nederland

personen

 37


Slaapkamers

 14


Reeds bekeken accommodaties

Hotel Vakantie Meerlo

U kunt het hotel ook als een groepsaccommodatie huren! Er zijn dan 37 slaapplekken beschikbaar, verdeeld over een-, twee-, vier- en vijfpersoonskamers. Het hotel dateert uit medio 1600, hierin zijn luxe hotelkamers gerealiseerd. De ...

personen 37 Slaapkamers 14
Toon deze accommodatie