Het Samuel Naardenhuis - Oostvoorne - max. 70 Personen

+ 8

Algemeen

Het Samuel Naardenhuis

Krimweg 10

3233 NB, Oostvoorne

Nederland

personen

 70


Slaapkamers

 10


Badkamers

 9


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Vanuit de accommodatie lopend naar het strand om lekker te gaan zwemmen, wie wil dat niet? Bij het Samuel Naardenhuis is dat werkelijkheid, deze accommodatie ligt namelijk op een schiereiland in het Brielse meer. Wie liever niet gaat zwemmen kan terecht voor sport & spel op één van de grote grasvelden of in het bos.

Over de accommodatie
Het Samuel Naardenhuis ligt mooi vrij gelegen aan de rand van het bos. De accommodatie is geschikt voor maximaal 70 personen en wordt verhuurd inclusief catering. In de grote recreatiezaal is genoeg ruimte voor spelletjes, er is ook een apart zitje en een tafeltennistafel

Wat is er in de buurt te doen
Op 8 minuten fietsen zit je al op het strand waar je kan leren kite-surfen of suppen. Ga je liever op een reis door de tijd dan is Historyland het perfecte uitje, het avontuur met dinosaurussen en holbewoners!

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
Het Samuel Naardehuis is te huur inclusief ontbijt. lunch en avondeten. Bekijk de tarieven.

 

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Samuel Naardenhuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Krimweg 10

3233 NB, Oostvoorne

Nederland

personen

 70


Slaapkamers

 10


Badkamers

 9


Reeds bekeken accommodaties

Het Samuel Naardenhuis

Vanuit de accommodatie lopend naar het strand om lekker te gaan zwemmen, wie wil dat niet? Bij het Samuel Naardenhuis is dat werkelijkheid, deze accommodatie ligt namelijk op een schiereiland in het Brielse meer. Wie liever niet gaat zwe...

personen 70 Slaapkamers 10 Badkamers 9
Toon deze accommodatie