Groepsaccommodaties Zuid-Holland

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Zuid-Holland!

Groepsaccommodatie huren in Zuid-Holland

Zuid-Holland is de provincie van grote steden, toeristische trekpleisters en prachtige stranden. We vertellen je onze favoriete plekjes, leukste dingen om met je groep te doen en laten je zien dat een groepsaccommodatie in Zuid-Holland een perfecte uitvalsbasis is voor een geslaagde groepsvakantie of leuk weekendje weg met de groep.

Groepsaccommodatie Stoutjesfarm

Gouderak (Zuid-Holland)
personen  32 personen
Badkamers  6 Badkamers
Woonruimte  110M2 Woonruimte

Rotterdam

Beide groepsaccommodaties in Zuid-Holland liggen in op rijafstand van Rotterdam. Rotterdam is naast een perfecte shopstad ook een stad vol interessante architectuur en geschiedenis. Een stukje unieke architectuur vind je in hartje Rotterdam, namelijk Rotterdam Centraal. Dit drukke station heeft de laatste jaren een complete facelift gehad en is nu een enorm functioneel kunstwerk. Meer bijzondere architectuur vind je in de overdekte Markthal, de muren en het dak van de markt bestaan uit appartementen! Dat is nog eens creatief woonruimte creëren in een volle stad. Tegen het plafond van de Markthal kun je ook een prachtig kleurrijk kunstwerk bewonderen.

Rotterdam en de havens zijn onlosmakelijk verbonden. Een mooie manier om Rotterdam te ontdekken is doormiddel van een rondvaart. Zo krijg je een goed beeld van de indrukwekkende haven. Voor de geschiedenis van Rotterdam aan het water is er geen betere plek dan het Historisch Delfshaven. Deze haven is het thuis van zeeheld Piet Hein en was het begin van de eerste pelgrims die de oceaan overstaken om Amerika te ontdekken.
Bekijk je de havens liever van boven? Geniet dan van het uitzicht van de Euromast! De Euromast heeft een uitkijkplatform op 100 meter en is hiermee de hoogste uitkijktoren van Nederland.

 Een ander leuk uitstapje in Rotterdam is Diergaarde Rotterdam. In deze dierentuin kun je prachtige dieren bewonderen en ook veel leren over de dieren. Voor een educatief groepsuitje raden wij deze attractie zeker aan, perfect voor schoolgroepen.   

Den Haag

Vanaf een groepsaccommodatie in Zuid-Holland is Den Haag ongeveer een uurtje rijden. Den Haag is het politieke hart van Nederland. Wil je meer weten over de politiek? Dan is een rondleiding van ProDemos een echte aanrader. Bij ProDemos kun je verschillende tours doen waarbij je het binnenhof, ridderzaal en de eerste en tweede kamer bezoekt. De begeleider neemt je mee en verteld je over alle bijzondere plekken en processen. Op deze manier krijg je een goed beeld van politiek Nederland.

Een leuke activiteit dat zeker de moeite waard is, is Madurodam. Madurodam is een stad vol miniaturen, unieke ervaringen en attracties. De talloze miniaturen is waar Madurodam het meest bekend om staat. Je vindt hier gigantisch veel gedetailleerde kleine versies van Nederlands bijzonderste monumenten. Van de Dom toren in Utrecht tot Paleis het Loo in Apeldoorn en vliegveld Schiphol, allerlei bijzondere gebouwen en plaatsen vind je in het klein in Madurodam. Naast de miniaturen zijn er ook veel leerzame attracties te vinden in Madurodam. Voor zowel jong als oud raden wij Madurodam van harte aan.

Keukenhof

Van eind maart tot halverwege mei is een van de grootste toeristische trekpleisters in Nederland geopend, Keukenhof. Keukenhof is een groot park vol met prachtige tulpen. Van gigantische bloemenvelden tot oogstrelende bloemenkunstwerken. De ruim 7 miljoen tulpenbollen zijn allemaal met de hand geplant! De tulp is een bloem met bijzondere verhalen. Wil je meer leren over deze bijzondere bloem? Bezoek dan Tulpomania in het Juliana Paviljoen. Hier kun je zien hoe de tulpen worden gekweekt en krijg tips van experts hoe je thuis in de tuin de mooiste tulpen krijgt.

Als groep kun je ook een rondleiding boeken. Met de rondleiding ontdek je in 60 minuten de meest bijzondere plekken in Keukenhof. Ondertussen vertelt de gids over de historie, hoe je de tulp kunt planten en het verhaal van de molen. Per 25 personen kun je een gids boeken. Ben je met een grotere groep? Dan kun je er een gids bij boeken. Als groep is het ook erg leuk om een rondvaart te doen in een fluisterbootje. Zo zie je Keukenhof vanuit een hele andere hoek. De rondvaart is ook ideaal voor personen die slechter te been zijn.

Keukenhof kan erg druk zijn met alle toeristen. Voor 10.30 uur en na 16.00 uur is Keukenhof een stuk rustiger. Ook op maandag, dinsdag en woensdag is het rustiger, zo kun je in alle rust genieten van het prachtige Keukenhof. 

Stranden

Er is in Zuid-Holland van alles te doen om je druk te houden, maar soms is het juist lekker om even uit te waaien. Een dagje aan het strand is dan heerlijk! Zuid-Holland heeft verschillende mooie stranden; Kijkduin, Noordwijk en onze favoriet: Scheveningen. Voor studentenverenigingen en andere jongerengroepen is Scheveningen ideaal. Scheveningen heeft naast een prachtig strand ook verschillende beach clubs en terrasjes waar je heerlijk een drankje kunt doen. Op de pier is er een breed aanbod aan streetfood, winkeltjes en barretjes. Er is zelfs een reuzenrad waarin je kunt genieten van het uitzicht op zee. Voor een avond vol spel en spanning is het Holland Casino in Scheveningen een geschikte bestemming. Vind je Scheveningen te ver weg en wil je vanuit de groepsaccommodatie naar het strand lopen? Bekijk dan het Samuel Naardenhuis van de Paasheuvelgroep in Oostvoorne.