Groepsaccommodatie de Pelikaan - Zwolle - max. 52 Personen

+ 12

Algemeen

Groepsaccommodatie de Pelikaan

Binnendijkstraat 36

8043HX, Zwolle

Nederland

0383672442

personen

 52


Slaapkamers

 8


Badkamers

 4


Woonruimte

 190M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie de Pelikaan ligt in een bosrijke omgeving net buiten Zwolle, op slechts 10 minuten afstand van het stadscentrum.

De Pelikaan beschikt over 32 slaapplaatsen verdeeld over 8 slaapkamers met enkele bedden. Er is ook een sfeervolle groepsruimte van 145m2 inclusief bar met tapinstallatie aanwezig. De ruimte is verdeeld in een zithoek met ruime banken, eettafels en de gezellige bar. Er is ook een aparte recreatieruimte van 45m2 aanwezig. Hierin vind je een tafelvoetbalspel, tafeltennistafel, sjoelbakken, beamer en een projectiescherm. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, dubbele wasbak, 5-pits inductiekookplaat, combimagnetron en 2 koelkasten, inclusief borden, bestek, glazen, kopjes, pannen en keukengerei. 

Buiten zijn er ook verschillende faciliteiten waar je als groep gebruik van kunt maken. Zo is er een terras van 60m2 dat beschikt over barbecue mogelijkheden. Voor sport en spel is er een pannaveldje, beachveld en grasveld en een recreatievijver. Het bos achter de groepsaccommodatie kan voor bosspellen en wandelingen gebruikt worden. 

 

 

Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie de Pelikaan? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Binnendijkstraat 36

8043HX, Zwolle

Nederland

0383672442

personen

 52


Slaapkamers

 8


Badkamers

 4


Woonruimte

 190M2

Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie de Pelikaan

Groepsaccommodatie de Pelikaan ligt in een bosrijke omgeving net buiten Zwolle, op slechts 10 minuten afstand van het stadscentrum. De Pelikaan beschikt over 32 slaapplaatsen verdeeld over 8 slaapkamers met enkele bedden. Er is oo...

personen 32 Slaapkamers 8 Badkamers 4 Woonruimte 190M2
Toon deze accommodatie