Familieboerderij - Bergeijk - max. 16 Personen

+ 8

Algemeen

Negende Zaeligheyt

Witrijtseweg 15

5571 XJ, Bergeijk

Nederland

personen

 16


Slaapkamers

 8


Badkamers

 2


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De familieboerderij is een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 16 personen in Bergeijk, Noord-Brabant. De familieboerderij is een verbouwd oud stalgedeelte van de boerderij uit 1928. Het groepsverblijf is gelegen aan de bosrand, in stiltegebied, midden in het prachtige gebied van Kempen. De accommodatie beschikt over een recreatieruimte met een ruime zit- en eethoek. Deze recreatieruimte beschikt over een TV en een radio-cd speler. De keuken is compleet ingericht en beschikt over een vaatwasser, oven, combi-magnetron, zes-pits fornuis, doucheruimtes, sanitairruimtes met wc's en vaste wastafels. De acht slaapkamers beschikken allemaal over eenpersoons bedden. Verder kun je genieten van een eigen terras en speelveld. Wifi is aanwezig. Deze groepsaccommodatie is ideaal voor families en vriendengroepen. 

U kunt uw verblijf compleet maken en zonder zorgen door ons uw catering en activiteiten te laten verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een BBQ, Diner, Lunch, Ontbijt of buitensportactiviteiten. Wij staan graag voor u klaar om uw verblijf bij ons meer dan naar wens voor u te verzorgen. 

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden

Faciliteiten keuken

Combimagnetron
Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Magnetron
Vaatwasser

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
TV
Wasmachine
Wi-Fi
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Familieboerderij? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Witrijtseweg 15

5571 XJ, Bergeijk

Nederland

personen

 16


Slaapkamers

 8


Badkamers

 2


Reeds bekeken accommodaties

Familieboerderij

De familieboerderij is een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 16 personen in Bergeijk, Noord-Brabant. De familieboerderij is een verbouwd oud stalgedeelte van de boerderij uit 1928. Het groepsverblijf is gelegen aan de bosrand, i...

personen 16 Slaapkamers 8 Badkamers 2
Toon deze accommodatie