Het Pipokamp - Vierhouten - max. 30 Personen

+ 5

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 30


Slaapkamers

 5


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het Pipokamp bestaat uit een grote "circustent" als centraal verblijf met daar om heen meerdere slaapwagens. In de circustent is een klein keukentje aanwezig, er wordt gebruik gemaakt van een nabij gelegen sanitair gebouw. Dit verblijf ligt op een gedeeld grasveld die afgescheiden is door een haag. Op het stuk eigen veld kan er gespeeld worden. Het veld is omheind met bomen en het biedt direct toegang tot het speelbos. Het Pipokamp heeft een eigen kampvuurplek.

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
Het Pipokamp wordt aangeboden inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Bekijk hier de tarieven.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Pipokamp? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 30


Slaapkamers

 5


Reeds bekeken accommodaties

Het Pipokamp

Het Pipokamp bestaat uit een grote "circustent" als centraal verblijf met daar om heen meerdere slaapwagens. In de circustent is een klein keukentje aanwezig, er wordt gebruik gemaakt van een nabij gelegen sanitair gebouw. Dit verblijf l...

personen 30 Slaapkamers 5
Toon deze accommodatie