Dora - Voorst - max. 58 Personen

Algemeen

Recreatie 't Lohr

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 58


Slaapkamers

 14


Badkamers

 4


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepshuis Dora is de ideale bestemming voor grote groepen.  Als groep hebben jullie een grote recreatieruimte tot jullie beschikking. Met genoeg stoelen voor iedereen om aan tafel te zitten. Tevens zijn er in deze ruimte twee tv-hoeken met banken.  Er zijn twee keukens. Beide van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, afwasmachine en vijfpits-gasfornuis. In de hal staat nog een extra koelkast en een vriezer. 
Er zijn twee grote badkamers, één aan elke kant van de accommodatie, met ieder drie douches, vier toiletten en zes wastafels. Naast elke badkamer is er nog een aparte invalidenbadkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, afwasmachine en vijfpits-gasfornuis. In de hal staat nog een extra koelkast en een vriezer.

In twee vleugels van het groepshuis zijn de slaapkamers gelegen. Vooral ideaal voor kinderkampen en schoolkampen. Zo is er namelijk een ‘jongenskant’ en een ‘meisjeskant’. Maar ook voor families erg prettig. 

De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld;
9 keer slaapkamer 2-persoons (2 kamers hebben een extra kinderbedje)
6 keer slaapkamer 8-persoons (met stapelbedden)
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

De basishuurprijs van groepsaccommodatie Dora op basis van een verblijf met maximaal 45 personen. Komen er meer dan 45 personen, dan betalen deze extra personen nog €17,50 per persoon per nacht erbij. 

De prijs is inclusief toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten, gas, water en licht en gebruik van het zwembad. 
Prijzen voor een verblijf met feestdagen en halve midweken zijn op aanvraag.
Voor een hond vragen wij €10,00 vergoeding per verblijf. 

Faciliteiten buiten
Groepshuis Dora heeft een twee eigen terrassen en daarnaast nog een apart gedeelte met picknicktafels. Er zijn twee finse kota (houten blokhut waarin een vuurtje gemaakt kan worden). Ook staan er twee trampolines.  En natuurlijk kunt u bij een verblijf in deze accommodatie gebruik maken van het verwarmde zwembad, het voetbalveld, en het overdekte beachvolleybalveld.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

TV

Faciliteiten Buiten

Terras
Trampoline
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Dora ? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 58


Slaapkamers

 14


Badkamers

 4


Reeds bekeken accommodaties

Dora

Groepshuis Dora is de ideale bestemming voor grote groepen.  Als groep hebben jullie een grote recreatieruimte tot jullie beschikking. Met genoeg stoelen voor iedereen om aan tafel te zitten. Tevens zijn er in deze ruimte twee ...

personen 55 Slaapkamers 14 Badkamers 4
Toon deze accommodatie