Antje - Voorst - max. 26 Personen

Algemeen

Recreatie 't Lohr

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 26


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De accommodatie heeft een gezellige recreatieruimte. Deze ‘woonkamer’ heeft een laag zitgedeelte met tv en een eetkamer gedeelte. Iedereen kan hier tijdens de maaltijd bij elkaar zitten. Verder is er een keuken en zijn er in totaal 7 slaapkamers. De eerste badkamer heeft drie douches, vier toiletten en zes wastafels. En daarnaast is er nog een aparte invaliden badkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, afwasmachine en vijf-pitsgasfornuis. In de hal staat nog een extra koelkast en een vriezer.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld:
4 keer slaapkamer 2-persoons (een kamer heeft een extra kinderbedje)
3 keer slaapkamer 8-persoons (met stapelbedden)
En alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Faciliteiten buiten
Antje heeft een eigen terras en daarnaast nog een apart gedeelte met picknicktafels, een finse kota (houten blokhut waarin een vuurtje gemaakt kan worden) en een trampoline. En natuurlijk kunt u bij een verblijf in deze accommodatie gebruik maken van het verwarmde zwembad, het voetbalveld, en het overdekte beachvolleybalveld.

Genieten met een groep van de rust en de prachtige omgeving in de Achterhoek. Dit kan bij Recreatie ’t Lohr, in Voorst bij Gendringen. U kunt bij ons verblijven met groepen vanaf 15 tot zelfs 100 personen. Ideaal voor een weekend of week weg met familie of vrienden. Ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. De accommodatie is van alle gemakken voorzien.

En de faciliteiten om ’t Lohr heen zijn gevarieerd. Met een klein overdekt en verwarmd zwembad, verschillende speelveldjes, een korte golfbaan en gelegen aan diverse wandel- en fietspaden is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

TV

Faciliteiten Buiten

Terras
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Antje ? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 26


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


Reeds bekeken accommodaties

Antje

De accommodatie heeft een gezellige recreatieruimte. Deze ‘woonkamer’ heeft een laag zitgedeelte met tv en een eetkamer gedeelte. Iedereen kan hier tijdens de maaltijd bij elkaar zitten. Verder is er een keuken en zijn er in ...

personen 36 Slaapkamers 7
Toon deze accommodatie