Berta - Voorst - max. 30 Personen

+ 5

Algemeen

Recreatie 't Lohr

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 30


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Berta is een comfortabel groepshuis met fantastisch uitzicht en ruime keuken. Ze bestaat uit een recreatieruimte met een laag zitgedeelte met tv en een eetkamerzitgedeelte. Berta heeft 7 slaapkamers. Een badkamer met drie douches, vier toiletten en zes wastafels. En daarnaast nog een aparte invalidenbadkamer. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er een combi-oven, combisteamer, 2 koelkasten, koffiezetapparaat, twee snelle afwasmachines en twee vier-pitsinductiekookplaten. In de hal staat nog een extra koelkast en een vriezer.

Indeling slaapkamers

De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld:
3 keer slaapkamer 2-persoons
1 keer slaapkamer 3-persoons (met 1 stapelbed)
1 keer slaapkamer 4-persoons (met stapelbedden)
2 keer slaapkamer 8-persoons (met stapelbedden)
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

De faciliteiten buiten
Berta heeft een eigen terras en daarnaast nog een apart gedeelte met picknicktafels, een finse kota (houten blokhut waarin een vuurtje gemaakt kan worden) en een trampoline. En natuurlijk kunt u bij een verblijf in deze accommodatie gebruik maken van de overige faciliteiten. Zoals het verwarmde zwembad, het voetbalveld en het overdekte speelhal.

Genieten met een groep van de rust en de prachtige omgeving in de Achterhoek. Dit kan bij Recreatie ’t Lohr, in Voorst bij Gendringen. U kunt bij ons verblijven met groepen vanaf 15 tot zelfs 80 personen. Ideaal voor een weekend of week weg met familie of vrienden. Ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. De accommodatie is van alle gemakken voorzien.

En de faciliteiten om ’t Lohr heen zijn gevarieerd. Met een klein overdekt en verwarmd zwembad, verschillende speelveldjes, een korte golfbaan en gelegen aan diverse wandel- en fietspaden is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Aantal personen

25 tot 50 personen
15 tot 25 personen

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Trampoline
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Berta? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 30


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


Reeds bekeken accommodaties

Berta

Berta is een comfortabel groepshuis met fantastisch uitzicht en ruime keuken. Ze bestaat uit een recreatieruimte met een laag zitgedeelte met tv en een eetkamerzitgedeelte. Berta heeft 7 slaapkamers. Een badkamer met drie douches, vier t...

personen 29 Slaapkamers 7 Badkamers 2
Toon deze accommodatie