Groepskamperen

Gezellig met de hele groep op één terrein!

Groepscamping huren

Groepskamperen is een unieke én voordelige manier om met je groep samen te verblijven met alle ruimte voor jou en je groep op een privé veld. Ontdek samen alles wat de natuur te bieden heeft. Bekijk hier al onze groepscampings voor jouw avontuurlijke groep.

Wat is een groepscamping of groepskampeerterrein?

Groepskamperen is bij iedere locatie anders, maar ze hebben allemaal gemeen dat je een privé kampeerveld hebt. Je deelt het veld dus niet met anderen, waardoor je van veel privacy geniet. Vaak is er op deze velden ook een groepstent aanwezig, waar je gezellig met zijn allen kunt samenkomen en eten. Bij sommige kampeerterreinen neem je gewoon je eigen tent mee en bereid je zelf je eten, maar er zijn ook verschillende locaties waar de slaaptenten al klaar staan en het eten verzorgd wordt. Bij enkele terreinen staan er zelfs luxe safaritenten klaar voor een soort ‘groepsglamping’.  

Waarom groepskamperen?

Als eerste is groepskamperen vooral erg leuk. Je bent met je groep écht in de buitenlucht. Samen in de groepstent of bij een kampvuur ontstaat al snel de ideale sfeer om elkaar écht goed te leren kennen. Een bijkomend voordeel is dat groepskamperen ook vaak voordeliger is vergeleken met reguliere groepsaccommodaties. Dit alles maakt groepskamperen bij uitstek geschikt voor schoolkampen en sportverenigingen, maar ook voor iedere avontuurlijke groep die op zoek is naar een unieke overnachting is groepskamperen perfect.

Toch liever wat meer luxe?

Slaap je liever binnenshuis, maar wil je toch een beetje dat kampeergevoel hebben? Wellicht zijn onze kampeerboerderijen of groepsaccommodaties op een camping dan wel iets voor jou! Bekijk hier al onze type groepsaccommodaties