Groepskamperen Eureca - Schiermonnikoog - max. 32 Personen

+ 8

Algemeen

Groepsaccommodatie Eureca

Heereweg 4

9166 SE, Schiermonnikoog

Nederland

personen

 32


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vind je midden in de polder van Schiermonnikoog het sfeervolle boerenerf van Eureca. De pronkstukken op het erf van Eureca zijn de compleet ingerichte Safari-tenten. In deze tenten kan je met school, een vriendengroep of bijvoorbeeld de familie luxe kamperen bij de boer. 

Het groepskamperen is geschikt voor groepen tot 32 personen, verdeeld over twee slaaptenten en een leeftent met eettafels en een gemakkelijke zithoek. De slaaptenten zijn voorzien van ‘kamertjes’ met stapelbedden (inclusief matrassen en kussens), en hebben net als de leeftent houten vlonders en een gezellige veranda. Aan de zijkant van het kampeerveld bevindt zich het sanitair en een uitgebreide keuken (inclusief borden, bestek en kookgerei).  

Eureca ontvangt al bijna 50 jaar gasten op het boerenerf. Vroeger kon dit alleen tijdens de zomermaanden, omdat de koeien in de wintermaanden op dezelfde plek op het stro sliepen als waar gasten 's zomers na een fikse schoonmaak de nacht doorbrachten. Tegenwoordig is de oude boerderij volledig verbouwd tot luxe groepsaccommodatie en hoeft alleen het uitzicht nog gedeeld te worden met de koeien... De luxe Safari-tenten staan achter op het boerenerf, tegen de weilanden aan.  

Net als de verblijven van de groepsaccommodatie dragen alle tenten een naam van een weide- of boerderijvogel. Boek bijvoorbeeld een verblijf in de Kerkuil of Zwaluw! 

 

Bekijk voor prijzen en beschikbaarheid de site van Eureca; www.eureca.nl. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen, via info@eureca.nl of 0519-531421. 

Tijdens het logeren bij Eureca beleef je het boerenleven én eilandleven tegelijkertijd. Gasten mogen helpen bij het voeren van de kalfjes en kijken bij het melken. Ook is er op het boerenerf volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, voetbal- en volleybalveld en stookplaats. Tussen alle activiteiten op het eiland door, maken de mogelijkheden op het boerenerf van Eureca je bezoek compleet! 

Midden in de polder van het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog vind je boerderij Eureca. Deze boerderij ligt centraal op het eiland, tussen veerboot, dorp en strand in. Omdat het eiland klein is, is alles op korte fietsafstand te bereiken. Zo kan je elk moment van je bezoek genieten van al het moois dat Schiermonnikoog te bieden heeft.

Op steenworp afstand van de boerderij bevinden zich twee riante vakantiewoningen voor vijf personen, ook via Eureca te boeken. 

Boerderij Eureca is een familiebedrijf, gerund door de familie Hagen. De Hagens werken met passie voor hun dieren én hun gasten. 

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepskamperen Eureca? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Heereweg 4

9166 SE, Schiermonnikoog

Nederland

personen

 32


Reeds bekeken accommodaties

Groepskamperen Eureca

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vind je midden in de polder van Schiermonnikoog het sfeervolle boerenerf van Eureca. De pronkstukken op het erf van Eureca zijn de compleet ingerichte Safari-tenten. In deze tenten ka...

personen 32
Toon deze accommodatie