Eigendraads - Opende - Opende - max. 25 Personen

+ 5

Algemeen

Provincialeweg 142A

9865 AM, Opende

Nederland

personen

 25


Slaapkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Welkom bij groepsaccommodatie Eigendraads

Het vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht over het weidse landschap. Onze locatie is familievriendelijk, er is een chill ruimte voor de jeugd en volop activiteiten voor kinderen, zowel op locatie als in de omgeving.

Gelegen op een prachtige plek tussen weilanden en bossen aan het einde van een doodlopend landweggetje vind je deze gezellige groepsaccommodatie voor groepen tot 25 personen. Vanuit de groepsaccommodatie heb je een prachtig uitzicht over het weidse landschap. De accommodatie biedt volop speelplezier voor kinderen en volwassenen. Er zijn speeltoestellen, tafeltennis, airhockey, voetbalspel, skelterbaan, trampoline, voetbalveld, badminton, volleybal, kampvuur en nog veel meer! Ook is er een skelter/crossbaan inclusief skelters, crossfietsjes en steppen. Je mag zelfs je eigen hut maken van pallets, touw en zeilen.

De groepsaccommodatie bestaat uit 2 gebouwen, is zeer ruim opgezet en beschikt over een woonkamer, twee keukens en een recreatieruimte met xbox, homecinema, voetbalspel en airhockey. De eerste woonkamer is sfeervol ingericht met een authentieke houten vloer, verschillende banken en eettafels met 25 stoelen. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien zoals 6-pits gasfornuis, grill, magnetron, oven en vaatwasser. Daarnaast heeft de woning nog een tweede keuken waar je maaltijden kunt bereiden. 

De slaapkamers zijn verdeeld over twee gebouwen, welke niet intern geschakeld zijn. Op de begane grond zijn 2 badkamers met douche, toilet en wastafel. Op de verdieping bevinden zich 8 slaapkamers (waarvan 2 ‘doorloop’ slaapkamers) en nog eens 2 badkamers. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, bedlinnen en handdoeken dien je zelf mee te nemen. 

Rondom de accommodatie is alle ruimte om te spelen. Er ligt standaard een stapel hout klaar voor het kampvuur. Voor de liefhebbers is er een visvijver op 5 minuten lopen, waar je in de zomer ook kunt zwemmen en zonnen.

Een weekend of midweek in de accommodatie van Eigendraads boek je al vanaf €1400,-/weekend (vrijdag vanaf 16.00 tot maandag 10.00) of midweek (maandag vanaf 16.00 tot vrijdag 10.00)

Toeslag vanaf 16 personen: €120,- per persoon per verblijf
Schoonmaakkosten - g/w/e - touristenbelasting: € 250,-
Per huisdier €50,-
Borg: € 150,-

2km vanaf groepsaccomodatie vind je deze wel heel bijzondere route. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten door modder, water en gras. Over boomstammen klimmen of via een touw een sloot over. Heeft het geregend? Dan is er extra modder! Onderweg kan je uitrusten in één van de hangmatten of op een bankje. Durf jij ook?

Op locatie is er veel te doen, maar mocht je je toch vervelen…. Neem een kijkje in de buurt: zwemmen, vissen, wandelen, fietsen, polsstokspringen, theater, paardrijden etc. etc. Het meeste op ca 2 km afstand dus je kan er ook nog lopend heen. 

De accommodatie ligt in het zgn. coulisselandschap (weilanden omzoomd door bossen). De omgeving is een prachtig wandel- en fietsgebied. Er zijn tal van natuurverrassingen, ‘verborgen’ paadjes, singletracks, vergezichten, etc. De streek barst van de variatie in landschap en natuur. Wierden, kromme sloten en kronkelende wegen geven dit gebied een uniek karakter. Op de fiets en wandelend ontdek je het Westerkwartier het best. 

Faciliteiten kinderen

Spelcomputer
Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

Radio
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Eigendraads - Opende? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Provincialeweg 142A

9865 AM, Opende

Nederland

personen

 25


Slaapkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

Eigendraads - Opende

Welkom bij groepsaccommodatie Eigendraads Het vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht over het weidse landschap. Onze locatie is familievriendelijk, er is een chill ruimte voor de jeugd en volop activiteiten voor kinderen, zowel ...

personen 25 Slaapkamers 8
Toon deze accommodatie