Groepsaccommodatie De Weyde Blick - Warns - max. 20 Personen

+ 13

Algemeen

De Weyde Blick

t Sou 29

8721 GX, Warns

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 6


Badkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Heeft u iets te vieren met uw familie of uw vriendengroep? Of wilt u er met z’n allen een weekendje op uit in een omgeving die voor iedereen wel wat te bieden heeft? Dan is groepsaccommodatie De Weyde Blick zeker wat voor u. De accommodatie heeft 6 slaapkamers met eigen douche en toilet (totaal 20 bedden), een ultra ruime living, houtkachel en een horeca keuken. En voor de kinderen een eigen speelkelder! Op dagen met mooi weer is het zonnige terras een heel fijne plek om samen koffie te drinken of te borrelen. 

Bent u met meer mensen dan 20, dan kunt u altijd informeren of er nog andere mogelijkheden zijn op het terrein. De Weyde Blick heeft ook nog lodges, mafketen, safaritenten en een kampeerhuisje. Camper of tent bijplaatsen is ook geen probleem. De living is groot genoeg voor de hele groep om samen te zijn. 

De omgeving van De Weyde Blick is uniek. Friese meren, bos, strand en historische stadjes zijn op paar kilometer afstand. Natuurschoon, stilte en rust zijn de trekkers voor de gasten van De Weyde Blick, ongeacht het jaargetijde. In de winter zijn de accommodaties nog eens extra sfeervol aangekleed. Heerlijk wandelen door Gaasterlandse bossen of langs het IJsselmeer, om daarna bij de kachel weer op te warmen!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Eenpersoonsbedden
Open haard

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Terras
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Weyde Blick? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Sou 29

8721 GX, Warns

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 6


Badkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Weyde Blick

Heeft u iets te vieren met uw familie of uw vriendengroep? Of wilt u er met z’n allen een weekendje op uit in een omgeving die voor iedereen wel wat te bieden heeft? Dan is groepsaccommodatie De Weyde Blick zeker wat voor u. De acc...

personen 20 Slaapkamers 6 Badkamers 6
Toon deze accommodatie