Das - Bakkeveen - max. 16 Personen

+ 15

Algemeen

Nieuw Allardsoog

J. van der Wielenwei 6

9243 SH, Bakkeveen

Nederland

personen

 16


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Lodge de Das biedt plaats aan 16 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een ruime sfeervolle living met hoge en lage zithoek. Het bosterras en speelpark liggen aan de rand van het eigen bos. Alle kamers (8x) zijn tweepersoons met eigen badkamer en televisie.

Op het terrein is een groot voetbalveld, jeu de boules baan en klim/klauterbaan aanwezig. Rondom kunt u heerlijk wandelen, voor overige activiteiten kunt u contact met ons opnemen.
Nieuw Allardsoog gaat voor duurzaamheid en daardoor zijn wij gecertificeerd door de ‘Green Key’.

Volop privacy op een uniek landgoed... Nieuw Allardsoog, een landgoed van 14 hectare, ligt op het punt waar Friesland, Groningen en Drenthe samenkomen. Aan de rand van het bos, rond een romantisch ven, vindt u er drie unieke groepslodges. Alles is goed geregeld, u hebt er volop privacy, het enige waar u zelf oog voor hoeft te hebben is de rust en ruimte die de natuur u biedt. Nieuw Allardsoog is pure ontspanning.

U verblijft met uw gezelschap in uw eigen lodge met twee persoonskamers met eigen douche/toilet en tv. In de gezellige living, met een hoge en lage zithoek, beschikt u over een keuken/pantry, bar, televisie, dvd-speler en gratis draadloos internet. Verder is er een terras, een barbecueplaats en een grote speelweide. Nieuw Allardsoog staat bekend om haar uitstekende en flexibele catering, maar u kunt ook zelf kokkerellen in de ruime keuken. Of gebruik maken van het brasserie-restaurant op het terrein, dat met z’n uitzicht over de heidevelden de perfecte locatie biedt voor diners en feesten. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen, want Nieuw Allardsoog ligt midden in de bos- en heidegebieden van natuurorganisatie ‘t Fryske Gea.

Volop privacy op een uniek landgoed ...

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

Radio
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Das? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

J. van der Wielenwei 6

9243 SH, Bakkeveen

Nederland

personen

 16


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

Das

Lodge de Das biedt plaats aan 16 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een ruime sfeervolle living met hoge en lage zithoek. Het bosterras en speelpark liggen aan de rand van het eigen bos. Alle kamers (8x) zijn t...

personen 16 Slaapkamers 8 Badkamers 8
Toon deze accommodatie