Groepshoeve Wiendsels - Ruinerwold - max. 22 Personen

+ 7

Algemeen

Groepshoeve Wiendsels

Koekangerweg 4

7961 LZ, Ruinerwold

06-11825982

personen

 22


Slaapkamers

 10


Badkamers

 9


Woonruimte

 300M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepshoeve Wiendsels is een sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor 22 personen. Onze accommodatie bestaat uit een verbouwde boerderij met daarnaast, in de tuin, een bakhuisje. In de boerderij kunnen 20 gasten slapen, in het bakhuisje 2 gasten. 
De boerderij heeft negen slaapkamers, die voorzien zijn van een eigen douche en toilet. Het bakhuisje, met 2 persoonsbed, heeft naast een eigen douche en toilet ook een vrijstaand ligbad.  Alle badkamers zijn voorzien van een luxe regendouche. 
In de deel van de boerderij is de grote gezellige keuken met keukeneiland, dubbele inductieplaat, dubbele oven, dubbeldeurs koelkast en 2 vaatwassers. De keuken is volledig geoutilleerd. In het woongedeelte van de boerderij staan twee grote eettafels waar fijn getafeld kan worden. Of ga gezellig met elkaar om de open haard zitten op één van de twee grote banken. In de bar van de groepshoeve kan een tapbiertje geschonken. Mocht je je toch nog vervelen dan is er een pool/airhockeytafel en in de grote dekenkist zitten diverse gezelschapspelletjes. Groepshoeve Wiendsels is een familie-thuis. Een thuis weg van huis. Zodat iedereen het gezellig heeft en er fijne herinneringen gemaakt kunnen worden.  Fijne bedden, goede douches, opgemaakte bedden, lekkere handdoeken, gezellige zitjes en een keuken waar samen gekokkereld kan worden en waarbij de kruiden voor het grijpen staan. 

Aan de achterkant van de boerderij ligt de grote omheinde tuin met veranda, grote picknicktafel, trampoline en een schommel. De tuin biedt volledige privacy en geeft uitzicht op de omliggende natuurgronden van Staatsbosbeheer. 


 

Voor onze prijzen verwijzen wij graag naar onze eigen website; www.wiendsels.nl

Groepshoeve Wiendsels ligt in Zuid West Drenthe vlakbij drie nationale parken; de Weerribben, het Dwingelerveld en het Drents Friese Wold. Daarnaast liggen stadjes als Meppel, Hoogeveen en Assen op nog geen half uur rijden. In de directe omgeving van de boerderij kun je heerlijk wandelen en/of fietsen. 

Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepshoeve Wiendsels? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Koekangerweg 4

7961 LZ, Ruinerwold

06-11825982

personen

 22


Slaapkamers

 10


Badkamers

 9


Woonruimte

 300M2

Reeds bekeken accommodaties

Groepshoeve Wiendsels

Groepshoeve Wiendsels is een sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor 22 personen. Onze accommodatie bestaat uit een verbouwde boerderij met daarnaast, in de tuin, een bakhuisje. In de boerderij kunnen 20 gasten slapen, in het bakhuisj...

personen 22 Slaapkamers 10 Badkamers 9 Woonruimte 300M2
Toon deze accommodatie