Groepsaccommodaties in Nederland

Bekijk hier alle groepsaccommodaties in Nederland. Vanaf 15 personen. In de meest prachtige regio's.
Gebruik de eenvoudige Zoek & Boek om snel het perfecte groepsverblijf te vinden voor jouw groep. 

Vakantie in een groepsaccommodatie in tijden van het Coronavirus

In de tijden van het Coronavirus is het moeilijker om met grote groepen bij elkaar te komen, ook in groepsaccommodaties. Vele prachtige groepsaccommodaties staan hierdoor helaas leeg. Verschillende groepsaccommodaties hebben hierom aanpassingen gedaan waarmee de groepsaccommodaties alsnog verhuurd kunnen worden in deze tijden.

Er even tussenuit

Nederland zit massaal thuis, zowel ouders als kinderen. De frustratie, spanning en verveling kunnen dan ook erg oplopen. Het is dan een verademing om het huis te kunnen verlaten en om op vakantie te gaan. Een groepsverblijf geeft je alle ruimte om er even tussenuit te kunnen en de bekende muren van thuis even achter je te laten.

Waarom in een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is gemaakt voor grotere groepen, als een (kleinere) groep heb je dan ook alle ruimte die je kunt wensen. De groepsaccommodaties hebben eigen faciliteiten en meer ruimte om het gebouw heen. Dit maakt ‘social distancing’ gemakkelijker dan bij reguliere vakantiehuisjes. Deze groepsverblijven hebben ook aangepaste prijzen, hierdoor betaal je nooit te veel, terwijl je er veel voor terugkrijgt. Onze groepsaccommodaties staan in prachtige omgevingen waar je heerlijk rustig kunt genieten. Iedere accommodatie heeft zijn eigen charme. Klik op een van de groepsaccommodaties om te zien wat zij te aanbieden in tijden van het Coronavirus.

Wanneer mag ik in een groepsaccommodatie verblijven?

Regels omtrent corona zijn erg veranderlijk en kunnen ook per veiligheidsregio verschillen. Voor de meest actuele informatie kun je het beste direct contact opnemen met de groepsaccommodatie. Zij kunnen je vragen beantwoorden en helpen je graag verder. Op de accommodatiepagina's vind je de contactgegevens van de accommodatiehouders. 

Onze aan Corona aangepaste groepsaccommodaties:

Groepsverblijf 30 personen

Bovenkarspel (Noord-Holland)
personen  42 personen
Badkamers  4 Badkamers
Woonruimte  350M2 Woonruimte
Groepsaccommodatie de Boomstronk

Otterlo (Gelderland)
personen  50 personen
Badkamers  2 Badkamers
Woonruimte  75M2 Woonruimte