Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve - Midwolda - max. 60 Personen

Algemeen

Hoofdweg 156

9681AL, Midwolda

Nederland

Aantal personen

 60


In deze voor Groningen zo typerende enorme grote boerderij met 3 hectare grond, is het originele groepsverblijf ondergebracht.
Er is gekozen voor een modulaire opbouw waardoor u met groepen van 20-40p of dankzij de B&B kamers tot en met 60 personen terecht kunt.
Er zijn veel mogelijkheden om leuke dingen te doen want we hebben een sportveld, tennisbaan, slecht weer faciliteit (indoorbeach hal) en aan de achterzijde grenzen we aan de bossen van Landgoed Ennemaborgh en we liggen ook slechts 900m van het mooie kindvriendelijke strand van het Oldambtmeer en de jachthaven.


U kunt gratis beschikken over wifi, het sportveld, kids outdoor terrein en  een tafeltennistafel (binnen in ’t Graanhuys) en bovendien het 1e uur gratis gebruikvan de indoorbeachhal.
Veel groepen maken ook gebruik van de activiteiten die we organiseren (van klompjesgolf tot Highland Games) of huren met 50 % korting de indoorbeachhal een extra uur na het 1e gratis uur.
Tip: boek een kinderfeestje tijdens uw zaterdagborrel…..

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Blauwestadhoeve? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
×
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Reeds bekeken accommodaties

Blauwestadhoeve

In deze voor Groningen zo typerende enorme grote boerderij met 3 hectare grond, is het originele groepsverblijf ondergebracht.Er is gekozen voor een modulaire opbouw waardoor u met groepen van 20-40p of dankzij de B&B kame...

Aantal personen 60
Toon deze accommodatie