Groepshotel huren

Bekijk hier onze groepshotels! 

Groepshotels in Nederland

Op zoek naar een groepshotel? ElkeGroep.nl heeft unieke groepshotels verspreid over heel Nederland, elke met een eigen stijl en charme. Na deze korte pagina weet je of een Groepshotel geschikt is voor jouw groep, en heb je een goed beeld van de aangeboden groepshotels in Nederland.

Wat is een groepshotel?

In tegenstelling tot een kampeerboerderij, dat vaak functioneler is ingericht en grote slaapzalen met veel stapelbedden heeft, biedt een groepshotel meer privacy door middel van hotelkamers met slechts enkele bedden per kamer. Meestal hebben de kamers van een groepshotel ook eigen sanitair zoals een toilet en een douche, zoals je normaal kunt verwachten van een hotel. Groepshotels zijn dan meestal ook luxer dan reguliere groepsaccommodaties.  

Waarom verblijven in een groepshotel?

Groepshotels combineren de beste werelden van groepsaccommodaties en hotels. De algemene ruimtes zijn zo ingericht dat je gezellig samen kan zijn met je groep. Altijd met genoeg ruimte, zonder dat je deze ruimtes hoeft delen met andere gezelschappen. In een regulier hotel is dit vaak niet mogelijk. De eigen kamers van het groepshotel zorgen voor de gewenste luxe en privacy dat je normaal in een hotel ervaart. Je kan je gemakkelijk even terug trekken. Deze twee aspecten samen zorgen ervoor dat een groepshotel het gewenste type groepsaccommodatie is bij veel gasten.  

Een groepshotel is toch niet iets voor jouw groep?

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties gesorteerd op thema. Gegarandeerd dat je hier de perfecte locatie vindt voor jouw groep.