Groepshotel huren

Bekijk hier onze groepshotels! 

Groepshotels in Nederland

Op zoek naar een groepshotel? ElkeGroep.nl heeft unieke groepshotels verspreid over heel Nederland, elke met een eigen stijl en charme. Hier vertellen we je wat een groepshotel nou precies inhoudt, waarom een groepshotel misschien wel dé keuze is voor jouw groep en tonen we je ons aanbod aan groepshotels in Nederland.

Niet kunnen vinden wat je zoekt? Bekijk hier dan alle groepsaccommodaties

Het Hof van Elsloo

Elsloo (Friesland)
Aantal personen  23 Aantal personen
Slaapplekken  23 Slaapplekken
Badkamers  18 Badkamers
Woonruimte  160M2 Woonruimte

Wat is een groepshotel?

in tegenstelling tot een kampeerboerderij, dat vaak functioneler is ingericht en grote slaapzalen met veel stapelbedden heeft, heeft een groepshotel meerdere hotelkamers met slechts enkele bedden per kamer. Meestal hebben de kamers van een groepshotel ook eigen sanitair zoals een toilet en een douche, zoals je normaal kunt verwachten van een hotel. Groepshotels zijn dan meestal ook luxer dan reguliere groepsaccommodaties.  

Waarom verblijven in een groepshotel?

Groepshotels combineren de beste werelden van groepsaccommodaties en hotels. De algemene ruimtes zijn zo ingericht dat je gewoon gezellig samen kan zijn met je groep. Altijd met genoeg ruimte, zonder dat je deze ruimtes hoeft delen met andere gezelschappen. Deze algemene ruimtes zijn exclusief voor jouw groep, waardoor je met je groep van veel privacy geniet. In een regulier hotel is dit vaak niet mogelijk. Daarnaast zorgen de eigen kamers van het groepshotel voor de gewenste luxe en privacy dat je normaal in een hotel ervaart. Deze twee aspecten samen zorgen ervoor dat een groepshotel het gewenste type groepsaccommodatie is bij veel van onze gasten.