Vakantiehuis de Gouwe Droom - Bovenkarspel - max. 42 Personen

+ 30

Algemeen

de Gouw 11

1611 BS, Bovenkarspel

Nederland

0651317258

personen

 42


Slaapkamers

 7


Badkamers

 5


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Deze bijzondere groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 42 personen is op 2 km vanaf Enkhuizen gelegen. Op 500 meter afstand van de accommodatie is een groot wandelbos met zwemmeer en zandstrand, klimpark, sterrenwacht en horeca gelegen. De accommodatie bevindt zich op een camping terrein. Ook is hier het langste blote voetenpad van Noord-Holland gevestigd, een beleving voor jong en oud!

In het vakantiehuis is er alle ruimte om als groep samen te zijn. Als je binnenkomt loop je zo de woon/eetkeuken in. Hier is veel lichtinval door de grote raampartij, wat door het hele verblijf is doorgetrokken. In deze ruimte staan er meerdere tafels en losse stoelen, maar ook een lounge bank.

Keuken

De keuken is voorzien van 2 combimagnetrons, horeca vaatwasser, 6 pits inductiekookplaat en pannen en serviesgoed.

Slaapkamers
Er zijn 3 slaapkamers gesitueerd op de begane grond. Hier is ook sanitair, een familiedouche en mindervalide sanitair. 

Als je de trap op loopt tref je op de eerste verdieping 4 ruime slaapkamers voor 6 personen aan, met eigen inloopdouche en wasbak en een apart toilet. Ook hebben deze slaapkamers veel lichtinval door de grote raampartijen.

Relaxruimte
Als je iets verder doorloopt kom je bij de relax ruimte. Deze ruimte is voorzien van een bar. Tevens staan hier 2 ruime U banken om lekker te relaxen. Zet de tv aan voor je favoriete programma, of speel een spelletje schaak op het schaakbord dat in de vloer verwerkt is. Tevens staat hier een voetbaltafel. Deze ruimte is heerlijk licht en kijkt uit over het kampeerterrein en wel verder. De hele groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming. Tevens heeft het verblijf zonnecollectoren en zonnepanelen.

Terras
Beneden loopt u door de tuindeuren zo het grote terras met terrasmeubelen op, die omringt is door prachtige Hortensia`s, bied genoeg ruimte om heerlijk te zitten in de ochtend-, middag en avondzon. De kinderen kunnen op het grasveld dat aan het terras ligt heerlijk spelen. Klimmen op het klimrek of laat je mooiste koprol zien op het koprolrek. En als ze daar uitgespeeld zijn?

Kampeerterrein De kinderen kunnen ook op het kampeerterrein spelen. Hier is een voetbalveld en een volleybalveld, een piratenklimboot, schommels, glijbaan, diverse veertoestellen, tafeltennistafel, speelhuisjes, skelters, trekkertjes, fietsjes, vissteiger, kippen enz. Of wil je graag een vuurtje stoken bij de kampvuurplaats? Ook dat is mogelijk.

Pipowagens en safaritenten

Naast deze accommodatie bieden wij nog diverse pipowagens en safaritenten te huur aan. Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat je als groep rekening moet houden met de gasten van onze camping en de andere accommodaties. We zijn geen locatie om tot de kleine uurtjes te feesten of karaoke te doen, daarom geen studenten en voetbalgroepen. Tevens kunnen wij ook maaltijden laten bezorgen door onze huiscateraar.

In de winter van 2022/2023 wordt er beneden nog een extra slaapkamer (7de slaapkamer) gebouwd. We gaan de slaapkamers anders indelen, er blijft ruimte voor 42 personen om te overnachten.  Deze kamer heeft een eigen toilet, en kan verder gebruik maken van de sanitair ruimte die beneden gesitueerd is. Ook krijgt de accommodatie nieuwe gevelbekleding, en worden er beneden kunststof kozijnen geplaatst. De tuin wordt groter gemaakt en dit wordt een afsluitbare tuin, zodat kleine kinderen daar veilig kunnen spelen. Ook komt er bij het sanitair beneden een babyverschoningsruimte.

Ligging

De Groepsaccommodatie heeft een ideale ligging: tegenover het groepsverblijf bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterren kijken, natuureducatie,  kanovaren, voet schilderen, een fiets of een step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de accommodatie!

Blote voetenpad

Tevens ligt er om het kampeerterrein een blote voetenpad van 2,4 km. Het langste pad van Noord-Holland! Zeer geschikt voor jong en oud!

Omgeving

Hiernaast bevindt het groepsverblijf zich vlakbij het pittoreske historische stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het IJsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Aantal personen

25 tot 50 personen
15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Eenpersoonsbedden
Horren
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten Overige

Hang- Legkast

Faciliteiten keuken

Combimagnetron
Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Kinderstoel
Tafelvoetbal
Box

Faciliteiten electra

Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Picknick set
Speeltuin
Terras
Trampoline
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Vakantiehuis de Gouwe Droom? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

de Gouw 11

1611 BS, Bovenkarspel

Nederland

0651317258

personen

 42


Slaapkamers

 7


Badkamers

 5


Reeds bekeken accommodaties

Vakantiehuis de Gouwe Droom

Deze bijzondere groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 42 personen is op 2 km vanaf Enkhuizen gelegen. Op 500 meter afstand van de accommodatie is een groot wandelbos met zwemmeer en zandstrand, klimpark, sterrenwacht en horeca gel...

personen 42 Slaapkamers 7 Badkamers 5
Toon deze accommodatie