Groepsaccommodatie Waddeneilanden | Heerlijk eropuit met uw groep

Terschelling Vlieland Texel Ameland en Schiermonnikoog zijn allemaal eilanden die samen deel uit maken van de Waddeneilanden. Op de Waddeneilanden vind je een rijke combinatie van strand, zee, duinen en bos. 

Op en Rondom de Waddeneilanden leven in totaal meer dan 5 duizend verschillende soorten dieren. Het waddengebied is dus de ideale plek voor de echte dierenliefhebbers. 

De Waddeneilanden is de ideale plek voor de mensen die houden van een actieve vakantie.

Ook voor de mensen die liever op vakantie gaan om de cultuur op te snuiven is het waddengebied de perfecte plek. In de zomer bruist het van de festivals en evenementen, in de winter zijn er vele voorstellingen. Ook zijn er meerdere museums en theaters aanwezig op de Waddeneilanden.

 

Evenementen en Activiteiten

Verken de verschillende eilanden op de fiets, op de vele fiets routes zo kom je langs de mooiste plekken op het eiland. Verken je de eilanden liever te voet dan is hier ook zeker de mogelijkheid voor met vele wandelroutes. Zo kom je op de plekken waar je nog nooit eerder bent geweest.

Breng een bezoekje aan een van de vuurtorens, zo heb je het mooiste uitzicht over een van de Waddeneilanden. 

Wadlopen is een erg populaire activiteit bij mensen die op vakantie zijn op de Waddeneilanden. Je kan wadlopen wanneer het laagwater is zo zijn er verschillende tochten te boeken. Ook kan je van het ene naar het andere eiland toelopen als het laagwater is.

 

Groepsaccommodatie Waddeneilanden

De mooiste Groepsaccommodaties op de Waddeneilanden. Met een brede keuze uit Groepsaccommodaties is er altijd wel iets geschikt voor uw groep. Zo zijn er Groepsaccommodaties voor grote groepen maar ook voor kleinere groepen.

Er is dus genoeg te doen op de Waddeneilanden voor jong en oud, dus geniet van alles wat de Waddeneilanden je te bieden heeft!