Groepsaccommodaties in Twente

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Twente!

Groepsaccommodatie Twente | Heerlijke eropuit in Twente

Twente de regio van de Twentenaren ook wel tukkers genoemd. Twente staat vooral bekend om zijn wandel en fiets mogelijkheden met meer dan 5000 km door het Twentse landschap. Zo kom je langs natuurgebieden, landgoederen en vele boerderijen. Ook komt u andere dingen tegen de je anders nooit opgevallen zullen zijn.

 

Evenementen en activiteiten 

In Twente bevindt zich een openluchtmuseum in dit museum wordt duidelijk laten zien hoe de burgers en de boeren vroeger leefden, en hoe ze te werk gingen.

De grootste trekpleister van de regio Twente is de voetbal club FC Twente hier komen wekelijks meer dan 20 duizend mensen op af. Er is ook een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in het stadion van FC Twente dit is een echte aanrader voor de voetbalfans. In Twente bevindt zich ook het attractiepark Helledoorn. In dit pretpark zijn meer dan 30 topattracties.

Ook een lekker ijsje is te verkrijgen in Twente zo kreeg een IJssalon uit Twente in 2017 de titel het beste ijs van Europa.

Er is dus genoeg te doen in Twente voor jong en oud om aan deel te nemen of om te bewonderen.  

 

Groepsaccommodatie Twente

In Twente bevinden zich vele Groepsaccommodaties in alle soorten en maten voor jong en oud, grote groepen en kleine groepen. Voor groepen die echt op zoek zijn naar een basic accommodatie maar ook vindt u hier de luxere Groepsaccommodaties. Ook zijn er mogelijkheden om de groepsaccommodaties te combineren met verschillende arrangementen.

De regio Twente is een ideale gelegenheid voor een vakantie, familie, bruiloften,vrienden of een zakelijke trip!