Groepsaccommodatie Drents-Friese Wold | Heerlijk eropuit met uw groep

Drents-Friese Wold de naam zegt het al deze regio grenst aan Drenthe en Friesland. Met een van de grootste natuurgebieden van Nederland is dit de perfecte plek voor de groepen die er graag op uit gaan in de natuur. Dit Natuurgebied bestaat uit een rijke combinatie van heide, bos, beekjes en stuifzanden.

Evenementen en activiteiten

Voor de actieve vakantiegangers zijn er genoeg mogelijkheden om het natuurgebied met de fiets of wandelend te verkennen. Deze vele routes brengen je langs de mooiste stukjes natuur van Nederland brengen. Voor de groepen die de natuur liever verkennen op een iets uitdagendere manier zijn er veel speciale mountainbike routes aangelegd.

Er wordt jaarlijks een Drents Friese Woud wandelvierdaagse gehouden dit trekt mensen vanuit alle regio's ook doen er veel internationale deelnemers mee.

Voor de liefhebbers van paarden en/of voor ruiters en menners is er 120 kilometer aan paden geschikt voor jou en je paard aanwezig.

Binnen 10 kilometer afstand van het Drentse-Friese Wold ligt het race circuit van assen, Hier wordt jaarlijks de TT van Assen georganiseerd. Dit is een motorrace waarbij allerlei verschillende aspecten van de sport aan bod komen. In totaal duurt de TT Assen een week er is tijdens deze week nog veel meer te doen dan alleen de race, zo is er een kermis en spelen er zich vele muziekconcerten af.

Groepsaccommodatie Drents-Friese Wold

Met een keuze uit een aantal Groepsaccommodaties in het Drentse-Friese Wold is er altijd wel een Groepsaccommodatie die aansluit op uw wensen en behoeften. Het Drentse-Friese Wold is ook erg geschikt voor een personeelsuitje, zo kom je lekker tot rust in dit mooie natuurgebied samen met je collega's.

 Met alle verschillende mogelijkheden is er altijd iets te doen voor uw groep, geniet van alles wat het Drents-Friese Wold je te bieden heeft!