Groepsaccommodatie Drents-Friese Wold | Heerlijk eropuit met uw groep

Drents-Friese Wold de naam zegt het al deze regio grenst aan Drenthe en Friesland. Met een van de grootste natuurgebieden van Nederland is dit de perfecte plek voor de groepen die er graag op uit gaan in de natuur. Dit Natuurgebied bestaat uit een rijke combinatie van heide, bos, beekjes en stuifzanden.

Evenementen en activiteiten

Voor avontuurlijke vakantiegangers liggen er talloze mogelijkheden om het adembenemende natuurgebied te verkennen, zowel te voet als op de fiets. Een netwerk van diverse routes brengt je langs de meest betoverende natuurlijke plekjes van Nederland. Deze paden onthullen de ongerepte schoonheid van het landschap en bieden een perfecte gelegenheid om de Nederlandse natuur van dichtbij te ervaren. Maar voor degenen die de natuur graag op een wat meer uitdagende manier willen ontdekken, zijn er ook speciale mountainbikeroutes aangelegd, die je de kans geven om je grenzen te verleggen in een schilderachtige omgeving.

Jaarlijks wordt het Drents Friese Woud wandelvierdaagse georganiseerd, een evenement dat deelnemers vanuit alle hoeken van het land en ver daarbuiten aantrekt. Deze bijzondere vierdaagse trekt deelnemers uit diverse regio's en wordt ook vaak bijgewoond door wandelaars en hikers uit andere landen. Het biedt een prachtige gelegenheid om het natuurschoon van het Drents-Friese Wold te verkennen terwijl je geniet van de gezellige sfeer en internationale ontmoetingen.

Voor liefhebbers van paarden en paardrijden zijn er maar liefst 120 kilometer aan goed onderhouden paden beschikbaar, ideaal om met je viervoetige vriend de omgeving te verkennen. Het Drents-Friese Wold biedt een ruime keuze aan routes die je langs weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige landschappen leiden, waardoor je kunt genieten van onvergetelijke ritten te midden van de natuurpracht.

Op slechts tien kilometer afstand van het Drents-Friese Wold bevindt zich het beroemde racecircuit van Assen, waar jaarlijks de legendarische TT van Assen wordt gehouden. Dit motorrace-evenement trekt motorsportliefhebbers van over de hele wereld. De TT Assen biedt een week vol opwinding en vertier, met niet alleen de race zelf, maar ook een kermis en diverse spetterende muziekconcerten. Het is een belevenis op zich en een absolute must voor iedereen die van motorsport, entertainment en adrenaline houdt. Als je naast de race op zoek bent naar extra vermaak, dan zul je in deze week zeker niet teleurgesteld worden.

Groepsaccommodatie Drents-Friese Wold

Met een keuze uit een aantal Groepsaccommodaties in het Drentse-Friese Wold is er altijd wel een Groepsaccommodatie die aansluit op uw wensen en behoeften. Het Drentse-Friese Wold is ook erg geschikt voor een personeelsuitje, zo kom je lekker tot rust in dit mooie natuurgebied samen met je collega's.

 Met alle verschillende mogelijkheden is er altijd iets te doen voor uw groep, geniet van alles wat het Drents-Friese Wold je te bieden heeft!