Groepsaccommodatie Betuwe | Heerlijk eropuit met uw groep

De Betuwe is een mooie Streek in de provincie Gelderland gelegen tussen de Waal en de Rijn. Fiets of wandel langs de mooiste rivieren van Nederland en kom op plekken waar u nog nooit eerder bent geweest.  De Betuwe is de perfecte plek om samen met uw groep te genieten van een rustgevende vakantie in de prachtige natuur. 

 Evenementen en activiteiten

breng een bezoekje aan het safaripark burgers ´zoo hier vindt je alle verschillende soorten dieren op een plek. Ga op safari in eigen land, zo rij je zelf met de auto door de dierentuin en zie je de mooiste dieren van dichtbij.

Jaarlijks word het Appelpop festival gehouden in Tiel. Dit muziekfestival is een van de grootste in zijn soort met internationale bekendheid trekt dit festival veel mensen uit binnen en buitenland. Er spelen op dit festival vele bekende artiesten zowel nationaal als internationaal bekend. Dit festival is een echte aanrader voor de groepen die lekker uit hun dak willen gaan tijdens hun verblijf in een van de Groepsaccommodaties in de Betuwe.

Ook bevindt zich in de Betuwe een openluchtmuseum. Hier wordt je door de vrijwilligers mee teruggenomen in de tijd. Ontdek hou jouw voorouders eerder leefden. 

Met genoeg evenementen en activiteiten te beleven voor jong en oud is de Betuwe de geschikte voor een vakantie met uw groep.

Groepsaccommodatie in de Betuwe

Kom helemaal tot rust in een van de vele Groepsaccommodaties in de Betuwe. zo zijn er Groepsaccommodaties naar al uw wensen en behoeften. Er zijn Groepsaccommodaties voor grote groepen maar ook voor kleinere groepen zijn er genoeg Groepsaccommodaties beschikbaar. 

Geniet van alles wat de Betuwe je te bieden heeft!