Groepsaccommodatie Betuwe | Heerlijk eropuit met uw groep

De Betuwe is een mooie Streek in de provincie Gelderland gelegen tussen de Waal en de Rijn. Fiets of wandel langs de mooiste rivieren van Nederland en kom op plekken waar u nog nooit eerder bent geweest.  De Betuwe is de perfecte plek om samen met uw groep te genieten van een rustgevende vakantie in de prachtige natuur. 

 Evenementen en activiteiten

Laat je betoveren door een bezoek aan het prachtige safaripark Burgers' Zoo, waar je een indrukwekkende verscheidenheid aan diersoorten op één locatie kunt bewonderen. Dit is jouw kans om een heuse safari in eigen land te ervaren, waarbij je zelf met de auto door het uitgestrekte park kunt rijden en de meest fascinerende dieren van heel dichtbij kunt observeren.

Daarnaast heeft de Betuwe veel meer te bieden dan alleen de betoverende dierenwereld van het safaripark. Elk jaar wordt in Tiel het beroemde Appelpop festival gehouden, een van de grootste muziekfestivals in zijn soort met internationale allure. Dit spektakel trekt jaarlijks talloze bezoekers, zowel uit eigen land als van over de grens. Op Appelpop treden vele gerenommeerde artiesten op, zowel nationaal als internationaal bekend, wat het tot een niet te missen evenement maakt voor groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke tijd tijdens hun verblijf in een van de groepsaccommodaties in de Betuwe.

Daarnaast herbergt de Betuwe ook een boeiend openluchtmuseum. Hier word je door enthousiaste vrijwilligers mee teruggenomen in de tijd, waardoor je een fascinerend inzicht krijgt in hoe jouw voorouders vroeger leefden. Dit levende museum biedt een unieke kans om de geschiedenis van de streek te ontdekken en te begrijpen.

Met een overvloed aan evenementen en activiteiten voor zowel jong als oud, is de Betuwe de ideale bestemming voor een vakantie met je groep. Of je nu kiest voor een avontuurlijke ontdekkingstocht in de Betuwe, een muzikaal spektakel op Appelpop, of een leerzame reis naar het openluchtmuseum, deze regio heeft voor ieder wat wils en belooft een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap.

Groepsaccommodatie in de Betuwe

Kom helemaal tot rust in een van de vele Groepsaccommodaties in de Betuwe. zo zijn er Groepsaccommodaties naar al uw wensen en behoeften. Er zijn Groepsaccommodaties voor grote groepen maar ook voor kleinere groepen zijn er genoeg Groepsaccommodaties beschikbaar. 

Geniet van alles wat de Betuwe je te bieden heeft!