Groepsaccommodatie Achterhoek | Heerlijk eropuit met uw groep

De Achterhoek bevindt zich in het zuid oostelijke deel van Gelderland en grenst aan Duitsland. De Achterhoek is een regio met een rijke historie. Dit vindt je terug in de vele monumenten die overal door de Achterhoek staan.

De Achterhoek staat ook bekend als de ideale fietsregio met vele verschillende routes door de hele regio. De Achterhoek is dus erg geschikt voor de mensen die van fietsen houden. Ook zijn al deze routes geschikt voor mensen die liever wandelend de natuur verkennen. Zo kom je op plekken waar je anders nooit zou komen.

Evenementen en activiteiten

Het grootste evenement in de Achterhoek is de zwarte cross. De zwarte cross is een driedaags evenement dat elk jaar gehouden wordt in de maand juli. Tijdens dit evenement vindt je een unieke combinatie tussen motoren, muziek, theater en gezelligheid. Een bezoek aan de zwarte cross is echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Ook zijn er vele tradities in de Achterhoek zo worden er met Pasen jaarlijks grote aantallen paasvuren aangestoken.

De Achterhoek ligt tegen de Duitse grens aan zo zou je kunnen overwegen om een keer een uitstapje te maken in Duitsland, om daar een gezellige dag te beleven! 

In de Achterhoek worden nog veel meer evenementen en activiteiten georganiseerd, er is altijd wel iets te doen voor jong en oud. 

Groepsaccommodatie in de Achterhoek

Met een ruim aanbod aan Groepsaccommodaties in de Achterhoek met veel verschillende faciliteiten is er altijd iets naar al uw wensen. de Groepsaccommodaties zijn ook erg geschikt voor grote vrienden groepen, zo worden er veel vrienden tripjes georganiseerd in combinatie met verschillende evenementen beloofd dit zeker een leuke trip te worden.