Groepskamperen - Ommen - max. 70 Personen

+ 18

Algemeen

Wolfskuil 15

7731 AP, Ommen

Nederland

personen

 70


Badkamers

 4


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Aanpassingen aantallen iv.m. corona maatregelen:

Groepskamperen in 2021 kan maar je moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen. Meerdere huishoudens kan maar dan moet je voor iedere huishouden een kampeermiddel hebben. Je kunt dan met 25 personen komen. Er staat een groepstent waar je samen kunt zitten, op gepaste afstand.

Op kampeerveld De Den neem je eigen slaaptenten mee. Bij de beuk staan 8 slaaptenten waar je per huishouden in kunt overnachten of met kinderen/jongeren onde de 18. Heb je meer slaapplekken nodig, neem dan even contact met ons op.

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De twee groepskampeer plekken liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs.

Lekker kamperen met elkaar. Vanaf 10 personen heb je een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is om echt met je eigen groep een terrein voor jezelf te hebben. Er is een mooie groepstent met tafels en banken aanwezig. Daarnaast een open keukentent waar je gebruik kunt maken van onze kooktoestel. Er is een servicekast en koelkast aanwezig die je gratis kunt gebruiken.

Zelf geen tenten? Geen probleem op een van de velden staan onze eigen slaaptenten. Wel zo makkelijk.
Op het andere veld neem je je eigen tenten mee. Vouwagens zijn toegestaan, carvans/campers/busjes in beperkte mate.

Honden moeten helaas ergens anders overnachten.

 

De Wolfskuil is al meer dan 70 jaar een stichting. Maatschappelijke organisaties die met jongeren naar deze locatie komen krijg korting op de huur. Het gaat dan om jongeren die om verschillende reden een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door te overnachten bij De Wolfskuil ondersteun je dit mooie doel.

Prijzen 2020

Den, met eigen tenten

Halve midweek € 17,50

Midweek € 30,-

Weekend € 22,50

Week € 40,-

Beuk, met onze slaaptenten

Halve midweek € 27,50

Midweek € 43,-

Weekend € 30,50

Week € 58,50

Prijzen zijn inclusief gebruik van onze groepstent met banken, tafels en verlichting. Gebruik van keukentent met koelkast en servicekast. Handig en makkelijk! Eventueel kun je gebruik maken van ons gasfornuis (je betaalt dan voor het gas). Exclusief toeristenbelasting van € 1,05 per persoon per nacht. Borg € 200,-.

Kampvuur is toegestaan als je onze vuurschaal plus hout gebruikt.

 

Er is heel veel te doen op ons terrein en ook in de omgeving!

Op onze eigen site geven we een overzicht van verschillende activiteiten die mogelijk zijn.

We hebben twee kampeervelden voor groepen vanaf 10 personen. Daarnaast hebben we vier vrijstaande groepsaccommodatie in het bos. Hierdoor kun je eventueel kamperen combineren met het huren van een accommodatie.

De omgeving van Ommen is zeer veelzijdig: overal waar je heen gaat zie je mooie natuur om je heen! Ook rond je kampeerveld is de natuur prachtig. Je hebt 16 hectaren bos, je loopt zo langs de weilanden naar de rivier de Regge of als je de andere kant op gaat naar Landgoed het Laer. Of loop met een kompas om je nek naar een uitkijktoren.

De omgeving is echt fantastisch! Ook om te fietsen, mountainbiken of kano te varen.

Bij de receptie word je geholpen door Netty, Astrid, Jolien of Marcel. We staan graag voor je klaar om te zorgen voor een buitengewoon avontuur.
De Wolfskuil is een Stichting met een bestuur. Er zijn enkele medewerkers vast in dienst en er zijn veel vrijwilligers die zich inzetten.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Huisdiervrij

Faciliteiten keuken

Oven
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepskamperen? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Wolfskuil 15

7731 AP, Ommen

Nederland

personen

 70


Badkamers

 4


Reeds bekeken accommodaties

Groepskamperen

Aanpassingen aantallen iv.m. corona maatregelen: Groepskamperen in 2021 kan maar je moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen...

personen 70 Badkamers 4
Toon deze accommodatie