Klein Plezier - Diessen - max. 999 Personen

+ 6

Algemeen

Landhoeve De Nieuwe Erf

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 10


Badkamers

 10


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

In het "Klein Plezier" is het oude karakter van de boerderij terug te vinden in bouwstijl en ornamenten. De grote serre met uitzicht op de tuin maakt de accommodatie geschikt voor alle jaargetijden. In de zitkamer is een gezellige huisbar ingericht. De sluitingstijd bepaalt u als gast natuurlijk zelf. Het Klein plezier heeft op de begane grond 3 slaapkamers met een douche. Er is ook een aangepaste badkamer aanwezig. Ook de andere 7 slaapkamers, op de 1e verdieping, zijn allemaal voorzien van douche, toilet en vaste wastafel. Capaciteit: 25 tot 35 personen

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Huisdier toegestaan
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Klein Plezier? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 10


Badkamers

 10


Reeds bekeken accommodaties

Klein Plezier

In het "Klein Plezier" is het oude karakter van de boerderij terug te vinden in bouwstijl en ornamenten. De grote serre met uitzicht op de tuin maakt de accommodatie geschikt voor alle jaargetijden. In de zitkamer is een gezellige huisba...

personen 30 Slaapkamers 10 Badkamers 10
Toon deze accommodatie