Voorhuis - Diessen - max. 999 Personen

Algemeen

Landhoeve De Nieuwe Erf

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het Voorhuis is van oudsher het woongedeelte van de boerderij waar de grote boerenfamilie verbleef. Dat wil niet zeggen dat er aan de boerenkeukentafel niets gebeurde: daar werden juist alle zaken geregeld. Voor wie daar niet bij wil zitten is er de ruime woonkamer. Het Voorhuis is het kleinste compartiment van de boerderij. U kunt er terecht met een groep vanaf 12 personen. Capaciteit: 12 tot 16 personen

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Voorhuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Voorhuis

Het Voorhuis is van oudsher het woongedeelte van de boerderij waar de grote boerenfamilie verbleef. Dat wil niet zeggen dat er aan de boerenkeukentafel niets gebeurde: daar werden juist alle zaken geregeld. Voor wie daar niet bij wil zit...

personen 16 Slaapkamers 6
Toon deze accommodatie