Hooizolder - Diessen - max. 999 Personen

+ 6

Algemeen

Landhoeve De Nieuwe Erf

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebruik van worden gemaakt. Op de hooizolder zelf bevinden zich tegenwoordig de slaapkamers, allemaal voorzien van toilet en douche. De diverse beschutte terrassen laten u al vroeg van het lentezonnetje genieten. Capaciteit: 20 tot 25 personen

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Hooizolder? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Hooizolder

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele ja...

personen 24 Slaapkamers 6
Toon deze accommodatie