Gebouw 2 - Zegge - max. 36 Personen

+ 11

Algemeen

Molenstraat 19

4735 SM, Zegge

Nederland

personen

 36


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Den Meulebaarg is verdeeld in twee gebouwen. Gebouw 1 is ook voor zelfverzorgingsgroepen, en gebouw 2 is alleen voor volledige verzorging. De grens tussen beide gebouwen is echter flexibel, zodat de grootte van de gebouwen aan uw wensen kan worden aangepast. Het gebouw voor zelfverzorging heeft een capaciteit van 54 bedden verdeeld over 6 slaapkamers (2 kamers voor 4 personen, 1 kamer voor 10 personen en 3 kamers voor 12 personen). Het gebouw voor volledige verzorging heeft een capaciteit van 36 bedden verdeeld over 5 slaapkamers (1 kamer voor 14 personen, 1 kamer voor 12 personen, 2 kamers voor 4 personen en 1 kamer voor 2 personen).

Onze recreatiezalen bieden voldoende mogelijkheden voor recreatie, ontspanning en verblijf...Gebouw 1 heeft het ITS-symbool, dus toegankelijk voor rolstoelen. Dit gebouw heeft een aangepaste douche/toilet voor gehandicapten.. Wij kunnen dus iedereen welkom heten. Als er echter een groep is met meerdere rolstoelgebruikers, verdient het de aanbeveling om eerst even te komen kijken.

Onze recreatiezalen bieden voldoende mogelijkheden voor recreatie, ontspanning en verblijf...

Voorbeeld van een slaapzaalAlle slaapkamers zijn gesitueerd op de begane grond. Elk gebouw kan volledig verwarmd worden en is voorzien van een automatisch brandalarmeringssysteem. Sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. In gebouw 1 is de keuken uitgerust voor zelfkokende groepen, en gebouw 2 is voorzien van een koffie- keuken, zodat onze gasten ook zelf een kop koffie/thee kunnen maken.

Wij bieden in onze driesterrenaccommodatie mogelijkheden voor totale verzorging, gedeeltelijke verzorging of zelfverzorging, aangepast aan uw wensen en uw budget. Wij zijn u, indien gewenst, gaarne van dienst bij de organisatie van uw verblijf.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Gebouw 2? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Molenstraat 19

4735 SM, Zegge

Nederland

personen

 36


Reeds bekeken accommodaties

Gebouw 2

Den Meulebaarg is verdeeld in twee gebouwen. Gebouw 1 is ook voor zelfverzorgingsgroepen, en gebouw 2 is alleen voor volledige verzorging. De grens tussen beide gebouwen is echter flexibel, zodat de grootte van de gebouwen aan uw wensen ...

personen 54
Toon deze accommodatie