AanDeHammermolen - Neer - max. 21 Personen

+ 31

Algemeen

De Braampeel

Hammermolen 15

6086 BE, Neer

Nederland

personen

 21


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

In het rustieke dorpje Neer in Midden-Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. AandeHammermolen is een sfeervolle chique accommodatie waar u indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In onze luxe residence kunt u op hoog niveau overnachten, dineren, trouwen, feestelijk vertoeven en bovenal elegant samen zijn.

U bent van harte welkom!

AandeHammermolen is een statige, prachtig vakantieverblijf in Limburg met majestueuze trekjes. Het gebouw is een voormalige pastorie en is aan de buiten- en binnenkant in ere gehouden. Een groot gebouw met imposante entree en hoge ramen. Aan de achterzijde vindt men een heerlijk terras in het groen. De voorzijde kenmerkt zich door groen, van wat eens een moestuin en mooie boomgaard was.

Binnen in de groepsaccommodatie in Limburg ervaart de gast een sublieme combinatie van hedendaags comfort en elegantie uit het verleden. De kenmerkende elementen van de ooit zo trotse pastoriewoning bepalen sfeer en uitstraling. AandeHammermolen, de groepsaccommodatie in Maasdorp Neer in Limburg, is uitstekend geschikt voor groepen zakelijke en particuliere gasten die hoge eisen stellen aan hun verblijf. AandeHammermolen is een exclusieve verblijfsaccommodatie waar men kan overnachten, vertoeven en vertieren.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Boxspringbedden
Open haard
Sauna

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
TV
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij AanDeHammermolen? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hammermolen 15

6086 BE, Neer

Nederland

personen

 21


Reeds bekeken accommodaties

AanDeHammermolen

In het rustieke dorpje Neer in Midden-Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. AandeHammermolen is een sfeervolle chique accommoda...

personen 21
Toon deze accommodatie