Groepsaccommodatie De Deel - Bennekom - max. 40 Personen

+ 12

Algemeen

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Edeseweg 122

6721 KE, Bennekom

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


Woonruimte

 76M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Deel op Boerderij Hoekelum is een groepsaccommodatie in het bosrijke Bennekom. Het biedt plaats aan 40 personen. Ideaal voor een schoolkamp of een grote familie! De Deel is gezellig ingericht met een zitje rondom de openhaard in een zeer royale leefruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Er zijn vier slaapkamers voor 4 personen en 3 slaapkamers voor 8 personen, voorzien van stapelbedden. Er zijn 2 royale sanitaire ruimtes met 4 douches en 4 toiletten.

Zoekt u een heerlijke plek midden in het bos, een plek waar u kunt ontspannen en waar u helemaal op uw gemak bent? Boerderij Hoekelum heet u van harte welkom!

Welkom op Boerderij Hoekelum! Verscholen in het bos tussen Ede en Bennekom is deze voormalige kaasboerderij een heerlijke plek om te vertoeven. Op Boerderij Hoekelum zijn de voormalige stallen verbouwd tot professionele groepsaccommodaties die voldoen aan de nieuwste wensen en eisen. Elke accommodatie heeft een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen.

Onze locaties zijn geschikt voor familiereünies, een weekend met vrienden, maar juist ook voor verenigings- en schoolkampen of werkconferenties en workshops. In onze koffiekamer kunt u ook genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een luxe high tea.

Door de unieke, bosrijke ligging van boerderij Hoekelum beschikken wij over een Nachtspelbos. Voor de kinderen is er een speeltuin, pingpongtafel en een voetbalveldje aanwezig. Een bezoekje in de Korenschuur om de koeien te aaien, is natuurlijk ook een fantastische ervaring. We zien u graag in Bennekom!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Koffiezetapparaat
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Deel? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Edeseweg 122

6721 KE, Bennekom

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


Woonruimte

 76M2

Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Deel

De Deel op Boerderij Hoekelum is een groepsaccommodatie in het bosrijke Bennekom. Het biedt plaats aan 40 personen. Ideaal voor een schoolkamp of een grote familie! De Deel is gezellig ingericht met een zitje rondom de openhaard in een z...

personen 40 Slaapkamers 7 Badkamers 2 Woonruimte 76M2
Toon deze accommodatie