De Kooierij - Vorden - max. 1 Personen

+ 14

Algemeen

Kostedeweg 7

7251 MZ, Vorden

personen

 1


Slaapkamers

 13


Badkamers

 13


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Een sfeervol, luxe groepshotel voor 6 tot 30 personen. Onze accommodatie is zeer geschikt voor familie weekenden, (zorg) vakanties en zakelijke bijeenkomsten. Er zijn dertien slaapkamers allen voorzien van eigen badkamer. Er is een fijne tuin met grasveld en ruim terras met lange tafels. Uitzicht op de natuurgrond. Spot een haas, fazant en luister naar de lokroep van een roofvogel die vliegt over onze natuurgrond. Kortom beleef het platteland! Tevens is er een fijne wellness waar u gebruik van kunt maken. Kom tot rust in de Finse sauna en geniet in de hottub.

Het is ook mogelijk om een kamer doordeweeks te huren of te verblijven met een kleiner gezelschap (maximaal 10 personen) in groepshotel De Kooierij. Fietsend, wandelend onze omgeving verkennen of heeft u een overnachtingsplek nodig voor het Pieterpad?  Neemt u  contact met ons op voor de tarieven en de mogelijkheden. Wij kunnen het ontbijt voor u verzorgen en reserveren graag voor u een tafeltje in het dorp voor het diner bij een van onze horeca gelegenheden.

Begane grond: 7 slaapkamers voor 2 personen (per kamer 2 losse bedden)
1 slaapkamer voor 4 personen (2 losse bedden en 1 stapelbed)
Eerste verdieping: 4 slaapkamers voor 2 personen (per kamer 2 losse bedden)
1 slaapkamers voor 4 personen (4 losse bedden)

Landgoed de Hooge Weide

 

Gelegen in het buitengebied van het achtkastelendorp Vorden, tussen de vele bossen en de natuurgrond en direct aan enkele prachtige wandel-en fietsroutes, vindt u Landgoed De Hooge Weide.

Onze omgeving is echt prachtig. Vorden is één van de meest kastelenrijke dorpen van Nederland. Verken de vele prachtige fiets- en wandelroutes. Het dorp heeft een gezellige dorpskern met horeca en winkeltjes. In de nabije omgeving vindt u Zutphen en Deventer, twee middeleeuwse Hanzesteden gelegen aan de mooiste rivier van Nederland, de IJssel.

Wees welkom!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Huisdiervrij
Jacuzzi
Sauna

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten kinderen

Babybadje
Kinderstoel
Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

DVD Speler
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Trampoline
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Kooierij? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Kostedeweg 7

7251 MZ, Vorden

personen

 1


Slaapkamers

 13


Badkamers

 13


Reeds bekeken accommodaties

De Kooierij

Een sfeervol, luxe groepshotel voor 6 tot 30 personen. Onze accommodatie is zeer geschikt voor familie weekenden, (zorg) vakanties en zakelijke bijeenkomsten. Er zijn dertien slaapkamers allen voorzien van eigen badkamer. Er is een fijne...

personen 30 Slaapkamers 13 Badkamers 13
Toon deze accommodatie