Groepsaccommodatie De Barg (Corona) - Bennekom - max. 24 Personen

+ 11

Algemeen

Edeseweg 122

6721 KE, Bennekom

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

 

Informatie omtrent Corona

Onze accommodatie de Barg is aangepast conform de regels voor het coronavirus, in totaal zijn er 8 slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen waar maximaal 3 mensen op een slaapkamer slapen waarbij de 1,5 mtr. dan ook gegarandeerd is. Voor dit aantal personen is er dus voldoende sanitair en is de leefruimte ook toereikend. Daarnaast ligt onze accommodatie midden in de natuur met voldoende vrijheid en mogelijkheden in de omgeving. U bent van harte welkom op onze boerderij.

Reguliere informatie

Zoekt u een accommodatie met een grote recreatie/ feestzaal? Dan is de Barg de perfecte locatie voor uw groep. De Barg is helemaal rolstoelvriendelijk en biedt plaats aan 40 personen. Uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen, of (school) kampen. Een unieke locatie op de Veluwe!

u totaal 8 slaapkamers voor 4, 5 en 6 personen, waarbij de inrichting bestaat uit twee boxspring bedden en een stapelbed. Elke slaapkamer heeft zijn eigen douche en toilet. In de grote leefruimte is een apart zit- en eetgedeelte. De keuken is compleet en professioneel ingericht. De accommodatie voldoet aan de nieuwste eisen en is daardoor ook zeer geschikt voor mindervalide personen. Er is een invalidentoilet en alles bevindt zich op begane grond.

In De Barg heeft u ook de beschikking over een grote recreatie/ feestzaal en is zeer geschikt voor koren of muziekverenigingen.

Uw werk conferentie in De Barg? Ook geen enkel probleem, want we bieden ook volledige catering aan. Zo kunt u direct aan de slag en hoeft u niet na te denken over eten en drinken.

 

Prijslijst 2020 Corona groepsaccommodaties Boerderij Hoekelum

Accommodatie de Barg
8   slaapkamers
40 personen
Inrichting 8 x 3 pers.
november, december, januari, februari en maart  
weekend  
lang weekend  
week  
midweek  
1/2 midweek  
mei en juni  
weekend           2.225,00
lang weekend           2.735,00
week           4.290,00
midweek           2.060,00
1/2 midweek           1.030,00
juli en augustus  
weekend           2.090,00
lang weekend           2.610,00
week           4.155,00
midweek           2.060,00
1/2 midweek           1.030,00
september en oktober  
weekend  
lang weekend  
week  
midweek  
1/2 midweek  
   
Borg              200,00
Schoonmaakkosten              255,00
Toeristenbelasting                  1,15

 

Toeristen belasting € 1,15 per persoon per nacht, scholen en scoutinggroepen zijn vrijgesteld .

Linnenverhuur € 12,75 per set.

Was service aanwezig.

Zoekt u een heerlijke plek midden in het bos, een plek waar u kunt ontspannen en waar u helemaal op uw gemak bent? Boerderij Hoekelum heet u van harte welkom!

Welkom op Boerderij Hoekelum! Verscholen in het bos tussen Ede en Bennekom is deze voormalige kaasboerderij een heerlijke plek om te vertoeven. Op Boerderij Hoekelum zijn de voormalige stallen verbouwd tot professionele groepsaccommodaties die voldoen aan de nieuwste wensen en eisen. Elke accommodatie heeft een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen.

Onze locaties zijn geschikt voor familiereünies, een weekend met vrienden, maar juist ook voor verenigings- en schoolkampen of werkconferenties en workshops. In onze koffiekamer kunt u ook genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een luxe high tea.

Door de unieke, bosrijke ligging van boerderij Hoekelum beschikken wij over een Nachtspelbos. Voor de kinderen is er een speeltuin, pingpongtafel en een voetbalveldje aanwezig. Een bezoekje in de Korenschuur om de koeien te aaien, is natuurlijk ook een fantastische ervaring. We zien u graag in Bennekom!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Rolstoeltoegankelijk
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Barg (Corona) ? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Edeseweg 122

6721 KE, Bennekom

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Barg (Corona)

  Informatie omtrent Corona Onze accommodatie de Barg is aangepast conform de regels voor het coronavirus, in totaal zijn er 8 slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen waar maximaal 3 mensen op een slaapkamer s...

personen 24 Slaapkamers 8 Badkamers 8
Toon deze accommodatie