Ligweide - Vierhouten - max. 99 Personen

Algemeen

t Frusselt 30

8076RE, Vierhouten

Nederland

personen

 99


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Ligweide van Paasheuvelgroep Vierhouten is een zeer ruim veld aan het water. Een perfecte plek om met de schoolklas of sportvereniging te kamperen. Het veld is geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen. Hier met de tent staan kan zowel gefaciliteerd met ontbijt, lunch en diner als op basis van zelfverzorging. 

Kenmerken
- Gecombineerde verhuur mogelijk
- Ideaal festivalveld
- Direct aan natuurlijke zwemplas
- Ideaal voor groepen van 20 tot 200 personen
- 7 tot 28 elektrapunten
- Extra te huur: feest- en vergaderzaal, trekkershutten op het veld, etc.  

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locatie, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Aantal personen

50 tot 100 personen
100 tot 250 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Ligweide? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076RE, Vierhouten

Nederland

personen

 99


Reeds bekeken accommodaties

Ligweide

De Ligweide van Paasheuvelgroep Vierhouten is een zeer ruim veld aan het water. Een perfecte plek om met de schoolklas of sportvereniging te kamperen. Het veld is geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen. Hier met de tent staan kan ...

personen 200
Toon deze accommodatie