Grote Schotkamp - Vierhouten - max. 99 Personen

Algemeen

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 99


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepskamperen is een leuke en goedkope manier van op kamp gaan! Perfect voor je schoolklas of sportvereniging. De groepskampeervelden in Vierhouten zijn voor groepen die gefaciliteerd op hun eigen veld kunnen kamperen, inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd. Ook zijn de velden te reserveren op basis van zelfverzorging. 

Kenmerken
- Gecombineerde verhuur mogelijk
- Ideaal voor groepen van 20 tot 80 personen
- Met kampvuur- en barbecueplek omringt door boomstamzitjes
- 5 tot 10 elektrapunten 
- Extra te huur: feest- en vergaderzaal, trekkershutten, etc.

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locatie, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Grote Schotkamp? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 99


Reeds bekeken accommodaties

Grote Schotkamp

Groepskamperen is een leuke en goedkope manier van op kamp gaan! Perfect voor je schoolklas of sportvereniging. De groepskampeervelden in Vierhouten zijn voor groepen die gefaciliteerd op hun eigen veld kunnen kamperen, inclusief ontbijt...

personen 80
Toon deze accommodatie