Groepsaccommodatie de Boomstronk - Otterlo - max. 50 Personen

+ 11

Algemeen

Groepsaccommodatie De Boomstronk

Roekelse Bosweg

6731SH, Otterlo

Nederland

0318591408

personen

 50


Slaapkamers

 4


Badkamers

 2


Woonruimte

 75M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Onze kampeerboerderij is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij binnenkomst loopt u door de entree met garderobe, toilet en bezemkast naar de gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en een grote Smart TV waar u uw eigen foto's en film kunt afdraaien, via de openslaande deuren loopt u zo het grote terras op waar u volop kunt genieten van de schitterende omgeving en voor de vele uurtjes gezellig samen zijn.

Keuken
De groepsaccommodatie is compleet ingericht en biedt alle faciliteiten die een grote groep nodig heeft. Zo is er een 10 pits horeca-gasfornuis met 2 ovens, een magnetron, koeling en een vaatwasser. Er zijn grote pannen en voldoende bestek en glaswerk aanwezig.

Kamers en sanitair

Groepsaccommodatie De Boomstronk beschikt over 4 slaapkamers, 1x 4 pers., 1x 6 pers. en 2x 20 pers. een extra bed behoort tot de mogelijkheden.
Een eigen slaapzak, kussen en linnengoed zult u zelf mee moeten nemen. Ook hebben wij 2 campingbedjes en 2 kinderstoelen.

De sanitaire ruimtes zijn ruim en bestaan uit 4 douches met tussenwand om kleding droog te houden, 4x toilet en 2 lange wastafels, ook hebben we een aangepaste douchecabine met o.a. wastafel en toilet voor mindervalide, bij binnenkomst in de entree is ook een toilet aanwezig.

Sportief en spelen

Wie hier op onze kampeerboerderij op de Veluwe komt proeft het echte buitenleven.
Op het grote sportveld (0,5 hectare) met een voetbal - volleybalveld en 2 pingpong tafels is er nog ruimte genoeg voor zelf meegebracht spelmateriaal. Velen kunnen hier hun energie meer dan kwijt.
Wanneer het weer iets minder is dan is 't Honk een uitkomst, in deze ruimte wat direct naast De Boomstronk staat vindt u een pingpong en voetbaltafel, ook staan hier een extra koelkast en vriezer.

Wilt u lekker buiten vertoeven en eten? Zoals gezegd is daar voldoende ruimte voor, denkt u ook eens aan onze grote picknicktafels. Hier kunt u b.v.heerlijk genieten van een lekker stukje vlees dat u zelf op uw of onze BBQ (huur) heeft gebraden.

Vanaf Groepsaccommodatie De Boomstronk loopt u zo het bos in, naar de heide of de zandverstuiving, ook het National Park De Hoge Veluwe is dichtbij. Het bos en uiteraard ook het Park lenen zich uitstekend voor groepen die graag hun vertier in de natuur zoeken.

Lekker fietsen of wandelen? het is allemaal mogelijk. Het Otterlose Klompenpad "Eeskooter" genaamd kunt u bij ons beginnen, een route door het boerenland langs boerenerven afgewisseld door bos, heide en zandvlaktes. Zwemliefhebbers halen hun hart op aan het Meer bij De Zanding, uiteraard dicht bij De Boomstronk gelegen.

Even geen zin om sportief te doen? Het gezellige dorp Otterlo ligt op 2 km afstand, even lekker winkelen kunt u in Ede of het altijd bruisende Arnhem waar u na al het shoppen even bij kunt komen op een van de vele gezellige terrasjes !!

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Faciliteiten keuken

Keuken
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie de Boomstronk? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Roekelse Bosweg

6731SH, Otterlo

Nederland

0318591408

personen

 50


Slaapkamers

 4


Badkamers

 2


Woonruimte

 75M2

Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie de Boomstronk

Onze kampeerboerderij is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij binnenkomst loopt u door de entree met garderobe, toilet en bezemkast naar de gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en ee...

personen 50 Slaapkamers 4 Badkamers 2 Woonruimte 75M2
Toon deze accommodatie