Groepsacc. Schippershuis - Elahuizen - max. 55 Personen

+ 17

Algemeen

De Fluessen B.V.

Mardyk 13

8581 KG, Elahuizen

Nederland

0514-602525

personen

 55


Slaapkamers

 16


Badkamers

 2


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De oude zuivelfabriek van Elahuizen is omgetoverd in een moderne, comfortabele 55 persoons groepsaccommodatie Schippershuis en B&B. De luxe rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie heeft een gezellige royale woonkamer met open haard en een grote eigen keuken met uitgebreide voorzieningen.

De woning heeft luxe sanitair waaronder een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer op de begane grond. Er zijn totaal 16 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond.  Op de etage heeft iedere slaapkamer een eigen wastafel en zijn er twee sanitaire ruimten met meerdere douches en toiletten.

De toegankelijke tweepersoonskamer met eigen badkamer op de begane grond is ook als B&B te boeken.

De accommodatie beschikt over mogelijkheden voor ontspanning zoals een biljart en tafelvoetbalspel. Iedereen, jong en oud, met of zonder beperking, kan hier genieten van rust, ruimte, gastvrijheid en alles wat Friesland zo bijzonder maakt.

Bij gebruik van de biertap in de groepsaccommodatie is het verplicht de bierfusten bij de Fluessen af te nemen. Overige catering op aanvraag.

Wanneer u een eigen boot heeft, kunt u een ligplaats huren voor € 1,25 per meter. Elektra bij de ligplaats kost € 2,50 per etmaal. 

 

 

 

Recreatievoorzieningen ter plekke
De accommodatie is gelegen aan één van Frieslands grootste meren, De Fluessen, en beschikt over een ruime tuin met eigen terrassen aan het water. De accommodatie beschikt over mogelijkheden voor ontspanning zoals een biljart en tafelvoetbalspel. Iedereen, jong en oud, met of zonder beperking, kan hier genieten van rust, ruimte, gastvrijheid en alles wat Friesland zo bijzonder maakt.

 

Omgeving
Elahuizen ligt te midden van gezellige dorpen als Balk, Woudsend, Heeg en Koudum. Kom tot rust in het prachtige merengebied van Zuid-West Friesland. Mogelijkheden om te kanoën, fietsen en wandelen. Bezoek gezellige authentieke dorpen zoals Balk, Woudsend, Heeg en Koudum. Geniet aan of op het water of zeil mee met een schipper op onze platbodem.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Open haard
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

Radio
TV
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsacc. Schippershuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Mardyk 13

8581 KG, Elahuizen

Nederland

0514-602525

personen

 55


Slaapkamers

 16


Badkamers

 2


Reeds bekeken accommodaties

Groepsacc. Schippershuis

De oude zuivelfabriek van Elahuizen is omgetoverd in een moderne, comfortabele 55 persoons groepsaccommodatie Schippershuis en B&B. De luxe rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie heeft een gezellige royale woonkamer met open haard ...

personen 55 Slaapkamers 16 Badkamers 2
Toon deze accommodatie